Gönderen Konu: Tavsiyelerinizi bekliyorum  (Okunma sayýsý 1660 defa)

Çevrimdýþý CorleONE01

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Tavsiyelerinizi bekliyorum
« : 19 Nisan 2013, Cuma - 14:14 »
Arkadaslar yeni baslicam bu oyuna forumda baya yararli bilgiler gordum paylasimda bulunan herkese tesekkurler, fakat benim istedigim mesela 3 gunluk koruma surecinde kac altin kac iksir madeni kurmali kac adet depo kurmali bu gibi bilgiler yararli olacaktir cunku cok maden kurdugumuzda savunmada yerden dolayi sknti yasaniyor o yuzden sizlerin tercih ettigi sistemler nelerdir. simdiden sagolun

Çevrimdýþý huersa

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 71
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 27 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
  • COC Nick : huersa
  • Klaným : 1923TÜRK2
Ynt: Tavsiyelerini bekliyorum
« Yanýtla #1 : 19 Nisan 2013, Cuma - 14:20 »
Oyunda öncelikli korumanýz gereken bina depodur. Altýn madenleri ve iksir toplayýcýlarý ilk etapta çok önemsemeyin koruma anlamýnda. Savunma birimleriniz ve depolarýnýz duvarlarýn arkasýnda olmalý.
Köy binasýný da dýþarý koyabilirsiniz, kupa kaybedersiniz ama iyi bir düzenle depolarýnýzý korursanýz kaynak kaybetmezsiniz.
Köy binanýzý hemen geliþtirmeyin, öncelik her zaman savunma birimlerinizde olsun.
3 günlük koruma boyunca, 2 iþçinizden biriyle kýsa süreli madenleri geliþtirin, diðeriyle savunma birimlerinizi.
Online(çevrimiçi) süreniz yüksekse fazla kaynak kaptýrmazsýnýz.
Kolay gelsin

Çevrimdýþý CorleONE01

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
Ynt: Tavsiyelerinizi bekliyorum
« Yanýtla #2 : 19 Nisan 2013, Cuma - 14:22 »
tskler cvp icin ben ilk ciktinda oynamistim tabi herkesin yapti hatalari yaptim elmaslari fln gereksiz harcadim simdi cihaza hard reset yapip sifirdan baslicam hata yapmamak icin fikir topluyorum:))

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
« Yanýtla #3 : 26 Nisan 2013, Cuma - 17:23 »
Bizzat kendimin baþlattýðý konulara önce bir gözatmaný öneririm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

* Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

* Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Þimdi özel olarak sorduðun soruya cevap veriyorum : Sana verilecek olan 3 günlük süreyi sonuna kadar kullan. Bu 3 günlük süre içerisinde goblinlerden ganimet alarak madenlerini ve savunmalarýný geliþtir. Madenlerinin ve savunma binalarýnýn seviyesi 3-4 seviye olsun. Gereksiz depo alma. Bir depoyu yükseltebildiðin kadar yükselt. O depo artýk sana yetmiyor olduðunda yeni bir depo alarak olaya devam et.

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý flip_16

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 123
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ilbeybey
  • Klaným : GAZZE
« Yanýtla #4 : 28 Nisan 2013, Pazar - 02:21 »
Gereksizlik en büyük sorun ihtiyacýn olmadýðý sürece bu süre zarfýnda maden kullanma kardeþ. Zaten forumdada ihtiyacýn olan her türlü bilgiyi bulacaksýn. Hoþgeldin tekrardan.