Gönderen Konu: Herhangi bir oyuncunun oyuna ne kadar süre önce baþladýðýný merak mý ediyorsunz?  (Okunma sayýsý 1726 defa)

Çevrimdýþý Problex

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Problex
  • Klaným : Yok
Merak ettiðiniz bir oyuncunun oyuna ne zaman baþladýðýný merak ediyorsanýz oyuncunun profiline girip kaldýrdýðý çalý çýrpýnýn yani Harika ve Düzenli görevinde kaç tane engel kaldýrdýðýna bakýn bu sayýdan 50 çýkarýn daha sonra 3 e bölün çýkan sayýyý 30'a böldüðünüzde ortaya 7,27777777778 gibi bir sonuç çýkacaktýr buradaki 7 = 7 ay yanýndaki 27 ise günü iþaret eder altta bu sonuç oyuna ne zaman baþladýðýna çok ama çok yakýn bir sonuç elde etmenizi saðlar.
Formül: Oyuncunun hesabýna girdik örnek: 655 Engel kaldýrmýþ bundan 50 çýkardýk çünkü oyuna baþladýðýnýzda ilk olarak köyünüzde 50 adet engel bulunur bunlarý saymýyoruz. 655 - 50 = 605 þimdi bu sayýyý 3'e bölüyoruz çünkü günde köyünüzde 8 saatte bir olmak üzere 3 adet engel çýkýyor. Sayýyý böldüðümüzde 201 gün çýktý yani oyuncu 201 gün önce oyuna baþlamýþ. Bundan sonra çýkan sonucu yani 201'i 30 a bölüyoruz (ortalama 1 ayda 30 gün vardýr.) Çýkan sonuç 6, 7222222222222 buradaki 2lerin bir önemi yok oyuncu 6 ay önce oyuna baþlamýþ oluyor yanýndaki 7 ise gündür.
Þimdi eðer oyuncunun ne kadar hafta önce oyuna baþladýðýný öðrenmek istiyorsanýz çýkan 201 sonucunu 7 ye böleceksiniz. Ortaya 28 çýkýyor yine yanýndaki hiç bir sayýnýn önemi yok.
Tamamen kendi anlatýmým alýntý yok beðenirseniz sevinirim.

Forumda yeniyim arkadaþlar kendimin bir facebook grubu var þuan 4 bin kiþilik aktif üyeler daha önce 10 bin kiþilik clash of clans grubunu yönetiyordum haksýzlýk yüzünden ayrýldým reklam olmasýn diye grubu paylaþmýyorum grupta paylaþtýðým yararlý bilgileri de burada sizlerle paylaþmayý düþünüyorum.

Problex 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: miscen (28 Mayýs 2015, Perþembe - 09:27)

Çevrimdýþý miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 89
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
Güzel bir hesaplama yapmýþsýn tebrikler. Fakat bazý istisnai durumlar var; 650 engel kaldýrýp da 2.5 yýldýr oynayan arkadaþlarým var. Bir süre sonra (yanlýþým yoksa 40 engel olmasý lazým) hiç kaldýrmazsan artýk yeni çalý çýrpý gelmiyor.

Bir de android için söylüyorum, baþarýlar kýsmýndan ilk elde ettiðiniz baþarýya bakarak oyuna ne zaman baþladýðýnýzý daha saðlýklý öðrenebilirsiniz. Benzeri bir durumun gamecenterda da olmasý gerektiðini düþünüyorum.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Buna Gerek Yok Bu Konuda Sabit Bir Baþlýk Açýyorum ve Linki Birazdan Paylaþýrým

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: LeafLook (29 Mayýs 2015, Cuma - 13:17)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Sadece yakýn bir sonuç elde edersiniz o kadar
Benim köyüme 1 haftada 5-6 çalý çýrpý çýktý
33 çam 3 yýlbaþý 2 de mezar taþým var
699 çalý kaldýrmýþým - 50 / 3 yaparsak 216 gibi bir sonuç çýkýyor fakat ben 15 aydýr oynuyorum dediðim gibi bazen olmuyor , heleki çam biriktiren biriyse bulmanýz çok zor 1 haftada 5-6 tane ya çýktý ya çýkmadý

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý Problex

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Problex
  • Klaným : Yok
Evet yakýn bir sonuç elde edilebiliyor eðer oynayan kiþinin köyünde 40 tane çalý çýrpý varsa bir daha çýkmaz ve bunu yapanlarýn sayýsý az dediðim yöntemle çok yakýn bir tahmin yapýyorsunuz. Miscen senin dediðin gibi de baþarýlar kýsmýndaki 1. baþarýnýn tarihine bakýlarak ne zaman oyuna baþladýðýmýzý öðrenebiliriz fakat baþka bir oyuncunun öðrenemeyiz.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Evet yakýn bir sonuç elde edilebiliyor eðer oynayan kiþinin köyünde 40 tane çalý çýrpý varsa bir daha çýkmaz ve bunu yapanlarýn sayýsý az dediðim yöntemle çok yakýn bir tahmin yapýyorsunuz. Miscen senin dediðin gibi de baþarýlar kýsmýndaki 1. baþarýnýn tarihine bakýlarak ne zaman oyuna baþladýðýmýzý öðrenebiliriz fakat baþka bir oyuncunun öðrenemeyiz.

40 dan sonra çýkmýyor mu ?

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: LeafLook (29 Mayýs 2015, Cuma - 13:18)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
boþuna tartýþmayýn çok pratik bir yol ile dökümanlar geliyor sýký durun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: (29 Mayýs 2015, Cuma - 14:34)

Çevrimdýþý miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 89
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
boþuna tartýþmayýn çok pratik bir yol ile dökümanlar geliyor sýký durun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sayýn Admin birazdan dediniz ama 1 günden fazladýr bekliyoruz, merakta býraktýnýz bizleri Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
Aynen  iþ dolayýsýyla makale yarým kaldý þimdi hemen bitiriyorum kaldýðým yerden

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: miscen (30 Mayýs 2015, Cumartesi - 19:05)