Gönderen Konu: klan savaþlarý kadrosu Nevizade yardýmcý lider emrah  (Okunma sayýsý 1327 defa)

Çevrimdýþý emrahtas

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : emrah
  • Klaným : Nevizade #9P98202J
klan savaþlarý kadrosu Nevizade yardýmcý lider emrah
« : 14 Haziran 2015, Pazar - 20:03 »
herkese merhaba arkadaþlar Nevizade isimli klanýn yardýmcý lideriyim. Sizlere saçma bir konu danýþacaðým ama cidden merak ediyorum. Klaný kurduðumuz günden itibaren savaþlarýmýzý 10 kiþi yapýyoruz ve kazandýðýmýz her savaþ 130 tp kazanýyoruz. Ortalama olarak 12 savaþta bir kez falan yeniliyoruz yani iyi gidiyoruz. Bunlarý size anlatmamýn sebebi 2 savaþ önce artýk 15 kiþi olma kararý aldýk ve yeni arkadaþlar bulmaya çalýþtýk 2 savaþ yaptýk vs bazý arkadaþlar çýktý (o iki savaþýda kazandýk). 10 kiþiyle yürüdüðümüz bu yolda 500 tp daha kazanýrsak 5. seviye bir klan olucaz ki benim görüþürüm savaþlarýný en baþýndan bu yana 10 kiþi yaparak bu konumda olan nadir klanlardan biriyiz.Kusura bakmayýn uzattým biraz sadede geliyorum bugün 4 kiþi bulmam ve globalde ekip arkadaþý arýyorum ancak resmen kimse beni takmýyor klaným için 362 yýldýz kazandým askerlerimin seviyeleride gayet yeterli ancak globalde 7. köy binasý olan adamlar bana cevap bile vermiyolar. Sizce yanlýþý nerde yapýyorum veya yapýyoruz bu konudaki düþüncelerinizi ciddi anlamda merak ediyorum lütfen görüþlerinizi bildirin. ha bide bu arada 11 de savaþ baþlatýcaz gelmek isteyenler buyursun Nevizade yazýnca zaten bir tane 4. seviye klan var

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: klan savaþlarý kadrosu Nevizade yardýmcý lider emrah
« Yanýtla #1 : 15 Haziran 2015, Pazartesi - 02:07 »
Öncelikle globalde çok takýlmamaný tavsiye ederim nedeni "haksýz yere" toplu bir þekilde þikayet edilirsen bakýlmadan 2 gün banlanýrsýn.

Þahsen globalden klana saǧlam kiþi bulmak baya zor.Klana alýrsýn savaþa baþlarsýn sonra çýkar gider,iyi savaþamaz eǧer arkadaþlarýndan oynayan varsa onlar aracýlýðý ile klanýný doldurabilirsin bu yöntem iyidir.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”