Gönderen Konu: Online Sayýsý  (Okunma sayýsý 1698 defa)

ertobaba1

• Ziyaretçi
Online Sayýsý
« : 31 Mart 2013, Pazar - 12:33 »
Düþünüyorumda Bu fOrumda Tek Yazan Topu Topu 30 Kiþimiz Bnece Deðiliz Bilgi Paylaþýmý Yaný Sýra Konuþmayý Seven Kiþiler Vardýr Diye DüþünüYorum

Herþey Okumadan Ýbaret Deðildir Birazda Yazý Yazýn Okumayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Oyunca Olmasý Gereken Þeyler Mesela Bunlarý Burda Dile Getirirsek Belki Coc Bunu Görüp 1 Þeyler Yapamabilir

Duvar Masraflarý Azalmalý Bence. Savunma Yükseltmede Giden Zamanda Kýsalmalý Diye Düþünüyorum

By a single ball, 30 ball, I think this forum is the part I do not think, I think there are people who like to talk Addition Information Sharing

Reading the Text Write Birazda not read is not just about everything

For example, put it here, maybe these things which must toy Coc Things I ever saw one Yapamabilir

Costs must decrease wall shortening time I think Outgoing Defense Altitude

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Online Sayýsý
« Yanýtla #1 : 31 Mart 2013, Pazar - 12:42 »
Translate kullandýðýn sürece cevap vermiyorlar. Kendimden biliyorum. Ama Ýngilizce bilen biriyle yazýnca bana cevap geldi.

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Nihat (09 Nisan 2013, Salý - 15:39)

ertobaba1

• Ziyaretçi
« Yanýtla #2 : 31 Mart 2013, Pazar - 12:52 »
elimizde tek çevirmen trans olduðu  kadar.
 yazmasamýydým onu bilemedim ya

Çevrimdýþý Emirbsr

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 161
  • Rep Puaný : 9
  • Durumum:
  • :)
  • 35 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
    • Naapcan
  • COC Nick : emirbsr
« Yanýtla #3 : 31 Mart 2013, Pazar - 12:56 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Translate kullandýðýn sürece cevap vermiyorlar. Kendimden biliyorum. Ama Ýngilizce bilen biriyle yazýnca bana cevap geldi.
vaaaayyy adam kingg Ýngilizce bilen arkadaþý var  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

bir +repi eksik etmeyin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ertobaba1

• Ziyaretçi
« Yanýtla #4 : 31 Mart 2013, Pazar - 13:00 »
vaaaayyy adam kingg Ýngilizce bilen arkadaþý var  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

herkezin var ama doðru yerde ve zamanlama yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

aradýðýn zaman bulamazsýn arama kendi gelsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý tolgagoksu

• 50.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 221
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Duman
  • 67 Mesajý Toplam
    89 Kere Beðenildi
  • COC Nick : tolgagoksu
« Yanýtla #5 : 09 Nisan 2013, Salý - 13:31 »
ingilizce biliyosunda neden birazda diye çevirdin bence google Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çapulcu,Ayyaþ, ATATÜRK'ün ASKERÝ

Tayfield

• Ziyaretçi
« Yanýtla #6 : 09 Nisan 2013, Salý - 14:22 »
ÝNGÝLÝZCE RUSÇA ALMANCA ÝSPANYOLCA TERCÜME EDEBÝLÝRÝM Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Düþünüyorumda Bu fOrumda Tek Yazan Topu Topu 30 Kiþimiz Bnece Deðiliz Bilgi Paylaþýmý Yaný Sýra Konuþmayý Seven Kiþiler Vardýr Diye DüþünüYorum

Herþey Okumadan Ýbaret Deðildir Birazda Yazý Yazýn Okumayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Oyunca Olmasý Gereken Þeyler Mesela Bunlarý Burda Dile Getirirsek Belki Coc Bunu Görüp 1 Þeyler Yapamabilir

Duvar Masraflarý Azalmalý Bence. Savunma Yükseltmede Giden Zamanda Kýsalmalý Diye Düþünüyorum

By a single ball, 30 ball, I think this forum is the part I do not think, I think there are people who like to talk Addition Information Sharing

Reading the Text Write Birazda not read is not just about everything

For example, put it here, maybe these things which must toy Coc Things I ever saw one Yapamabilir

Costs must decrease wall shortening time I think Outgoing Defense Altitude

AMA BU ÝNGÝLÝZCE BÝLGÝÐÝN GOOGLE TRANSLATE TERK OLMUÞ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
ÝNGÝLÝZCE DE TOPU TOPU 30 KÝÞÝYÝZ DÝYE BÝR TABÝR YOK MALESEF
EÐER GERÇEKTEN YAZDIKLARIN CEVÝRÝLSÝN ÝSTÝYORSAN CEVÝRME YAPABÝLRÝM SENÝN ÝÇÝN.
FAKAT YAZDIKLARIN HAKKINDA SÖYLEMEK ÝSTEDÝÐÝM BÝR ÞEY VAR
EÐER O FÝYATLAR YÜKSEK OLMASAYDI SEN HERÞEYÝNÝ FULLEDÝKTEN SONRA HÝÇ BÝRÞEY YAPAMAZDIN EÐER O FÝYATLAR VE SÜRELER ÇOK OLMASAYDI HERKES 2 GÜNDE AYNI SEVÝYEYE GELÝRDÝ HÝÇBÝRÞEYÝN TADI OLMAZDI ZATEN OYUNUN AMACIDA NEDÝR?
 SEN DAHA FAZLA  YA TAÞ AL YADA ALMIYOSANDA oynamaya devam et þeklinde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tayfield 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: erhan (29 Nisan 2013, Pazartesi - 00:38)

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #7 : 15 Nisan 2013, Pazartesi - 20:04 »
Tayfun Forum Kurallarý Madde 6  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap