Gönderen Konu: Uzun Soluklu yaþ ortalamasý yüksek kaliteli bir savaþ klaný arayan arkadaþlar...  (Okunma sayýsý 2124 defa)

Çevrimdýþý yaþlý kurt

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mustafa
  • Klaným : CRAB
Arkadaþlar öncelikle merhaba,  CRAB ve CRAB 2 kanlarýnýn genel lideri olarak forumda aranýzda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.  1 yýlý aþkýn süredir aktif olarak oyunda seviyeli ve saygýlý bir ortam oluþturduk ve çok güzel dostluklarýmýz oldu. Akabinde ikinci klanýmýzý açtýk ve sekiz seviye köy binasýna sahip arkadaþlarýn geliþimine her türlü yardýmcý oluyoruz.. 9 ve 10 seviye arkadaþlarý da üst klana geçiriyoruz...
Þu günlerde Klanýmýza 20 yaþ üzeri, bina 8,  saygýlý,  klan savaþlarýna ve ahlaki deðerlere önem veren arkadaþlar gelebilir.Klanýmýz 5 seviye, yaþ ortalamasý yüksektir.Klanýmýz yaklaþýk olarak 40 savaþ yapmýþ olup sadece 1 ini kaybetmiþtir.
Bina 8 i tamamen tamamlayan arkadaþlar üst klanýmýz olan CRAB klanýna geçecektir.Klanýmýzýn savaþ günlüðünden kareleri aþþaðýda görebilirsiniz.Saygýlar

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, Pazartesi - 11:35 Gönderen: ÞEHZADEBEYÝ »

yaþlý kurt 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Oznozr (20 Temmuz 2015, Pazartesi - 10:17)

Çevrimdýþý yaþlý kurt

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mustafa
  • Klaným : CRAB
Merhaba, en kýsa sürede bekliyorum hocam. Bizim klanýnda geneli yakýn çevre tanýdýk ve oyunda tanýþýp çok uzun süredir muhabbetimiz olan insanlar.. Kýsacasý klan ortamý aile havasýnda biraz ve en küçüðünden 40 küsür yaþýnda ki abimize kadar kesinlikle argo veya saygýsýz bi beyanda bulunan olmaz yeni gelenlerden olanda barýnamaz.  Uzun vadede bunu görürsünüz zaten..  Klana forumdan lider yolladý diye istek atarsýnýz hocam..  Ben girdiðimde irtibata geçeriz..  Hayýrlý günler diliyorum..

yaþlý kurt 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Oznozr (22 Temmuz 2015, Çarþamba - 08:28)