Gönderen Konu: yeni baþladým yardýmlarýnýzý bekliyorum  (Okunma sayýsý 1729 defa)

Çevrimdýþý sepultura2001

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : SepuLtura
yeni baþladým yardýmlarýnýzý bekliyorum
« : 24 Eylül 2015, Perþembe - 17:18 »
arkadaþlar ben aslýnda 1 haftadýr oynuroum ama 19 lwl esabým var yeþil taþý erken harcadýðýým çin yeni hesap açtým ve altýn ve iksir kasmaya çalýþýyorum ama aada diðerinede giriyorum þimdi 3.seviye oluyor köy binam sizce köy binam 3. seviye oldukan sonra 60 kiþilik orduda kimleri yapmalýyým ve nasýl saldýrmalýyým birde 3 den 4 e geçmek için diðer erkelþtirdiðim þeylerin full olmasý gerekiyormuþ onlar full derken kaçýncý sevye olsun mesala lütfen yardýmlarýnýzý bekliyorum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý myth55

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Java
  • Klaným : House | Lider
Ynt: yeni baþladým yardýmlarýnýzý bekliyorum
« Yanýtla #1 : 24 Eylül 2015, Perþembe - 17:49 »
Öncelikle bayramýn mübarek olsun ve Clash Of Clans'a hoþ geldin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bir önceki hesabýn, gemleri(taþlarý) fütursuzca(umursamazca) harcadýðýn hesap. O hesabý kullanmana gerek yok hatta mümkünse hiç girme çünkü bu oyundan çat pat anlayan kiþiler inþaatçýnýn önemini bilirler ve oyun baþýndaki verilen gemlerinde.

Yeni hesabýnda gemleri harcamayarak yeni inþaatçý için biriktirmeni öneririm. Baþlangýç seviyelerinde verilecek fazla savaþ/strateji taktiði yok yani okçu,barbar,dev kullanýcaksýn. Yerinde olsaydým yarý yarýya okçu, barbar basardým.

Ýyi forumlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý sepultura2001

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : SepuLtura
« Yanýtla #2 : 24 Eylül 2015, Perþembe - 18:02 »
Teþekkürler ve Ýyi bayramlar  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap tavsiyelerinize dikkate alýcam ve gerçekten çok güEl ve faydalý bir forum olmuþ tekrardan teþekkürler

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 24 Eylül 2015, Perþembe - 22:20 »
Bu arada hoþgeldin bu forumda oyunda aradýðýn herþey bilgi mevcut sorularýn olursa burdayýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý darberci123

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 47
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TinerciBey
  • Klaným : PisKoManYak
« Yanýtla #4 : 25 Eylül 2015, Cuma - 17:25 »
öncelikle aramýza hoþ geldin okçu barbar bas genelde hem cabuk uretýmý ve malýyt yönünden az. ha full derkende herseyýn yukseltýmn max olmsý lazým ondan snra köy býnaný yükselt yaný yukseltmk ýstedýgýn hersey koy býnaný yukseltmn gerektýgýný söyleyene kdr köy binaný yükseltme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Y.E.N.Ý.L.M.E.Z

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Y.E.N.Ý.L.M.E.Z
« Yanýtla #5 : 10 Ekim 2015, Cumartesi - 13:21 »
Merhaba Ganimet sorunu yaþýyorsan Toplayýcýlarýný yükseltmelisin sýk sýk saldýrý yapmalýsýn ve Köy düzeninin en uygununu ayarlamalýsýn örnegin köy binan 3 seviyeyse internete th3 yazabilirsin