herkeze Merabalar Forumumuz Günden güne büyüyor Daha büyük bir aile oluyoruz , Bu Konuda Yeni gelen foruma üyelere Bi kac tavsiye vermek icin bu konu acma geregi duydum , Evet Öncelikle Arkadaslar Forumda Herkezin belli bir Amacý Var forumdan bazý konulardan yararlanmak , Ýkinciside Kendimi Örnek vereyim Forumda level Kasmak levelimin yükselmesi ve Forumda Tanýnmakdý amacým benim ve herkez gibi Hesap actým 2 hesabýmda ban yedi biraz illegal hemen level kasmaktan Bu ücüncü hesabým ve 60 levele geldim Size Önerilerim Genelde oyuna yeni baþlayanlara Tavsiyeler verilir Bende Foruma yeni Katýlanlara Öneri vermek Ýstedim Gereksiz Mesaj atmayýn Mesaj olsun diye Cünkü hergün Yeterince konu acýlýyor Rahatlýkla level kasarsýnýz yoksa Ban yiyebilirsiniz Asla pes etmeyin Arkadaslar zor degil Hergün Bi kac konuya mesaj atarsanýz sonra bi bakmýþýmýz seviyeniz almýþ baþýný gitmiþ:)Konular acýp Forumda Videolar vs Köy düzenleri ekleyerekte seviye ve tanýnmýþ olursunuz Diceklerim bunlar Foruma Yeni gelen Arkadaslara Tek biþey diyorum Newer Back Down (asla pes etmeyin )