Gönderen Konu: TH9 Klan Savaþý Düzeni  (Okunma sayýsý 2127 defa)

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
TH9 Klan Savaþý Düzeni
« : 04 Eylül 2015, Cuma - 18:44 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Arkadaþlar bu tür köy binasý merkezde ve duvarlar ile çevrili düzenler benim hiç sevmediðim hatta nefret ettðim düzenlerdi.

Saldýrýyý ne kadar iyi düþünürseniz düþünün ordu içeriye çoook zor giriyordu.Taki bugüne kadar rakip öyle bir hamle yaptý ki aklým baþýmdan gitti  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap merkez binanýn önünü saðýný solunu gowipe ile açtý sonrada yavaþ yavaþ dalkavuk býraktý ben izlerken  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap oldum yani Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Aklýma gelmemiþti benim.

Ha düzeni denemenizi tavsiye ederim çok sayýda saldýrýyý savunacaðýnýza inanýyorum.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

VÝCTORY 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Bymatador (05 Eylül 2015, Cumartesi - 14:04), (04 Eylül 2015, Cuma - 20:23)

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: TH9 Klan Savaþý Düzeni
« Yanýtla #1 : 04 Eylül 2015, Cuma - 20:25 »
Bunu yapmakda özgüven ister iþe yaramazsa oy birliðiyle atarlar beni klandan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý STROM

• 71.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 457
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • ~SERDAR YILDIZ~
  • 92 Mesajý Toplam
    112 Kere Beðenildi
  • COC Nick : STROM
Ynt: TH9 Klan Savaþý Düzeni
« Yanýtla #2 : 04 Eylül 2015, Cuma - 22:19 »
Ýnþallah bizim karsimýzada cýkmaz o kiþi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Böyle düzenler ama dedigin gibi kafa karýstýrýyor denenmeli eline saglýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap