Gönderen Konu: ^^Nizam-ý Alem^^ klanýmýza bekliyorum.  (Okunma sayýsý 1004 defa)

Çevrimdýþý ozhannkelleci

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : OzhanK
  • Klaným : Nizam-ý Alem
^^Nizam-ý Alem^^ klanýmýza bekliyorum.
« : 11 Ekim 2015, Pazar - 00:20 »
 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Evvet clashseverler.tabiki ''OzhanK.''farkýyla yeni bir klanýmýzla sizlerleyim.ÝnþaAllah tek istegim bu son klanýmýz olucak.sizin gibi deðerli oyuncularla bu klaný üst üst ve tekrar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap üst seviyelere çýkarmak.tabiki bunun için öncelikle sizin özveriniz ve aramýzdaki dialogun güzelligi önemli.sayýmýz biraz arttýgý takdirde ''Nizam-ý Alem C.o.C'' adlý whatsapp grubumuzu aktif edicem arkadaþlar.Malum sohbet menüsünden yazmak biraz zor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
neyse sevgili clash hayranlarý.size tek bir teklifim var savaþlardan güzel ganimetler ve bol bol pekka büyücü golem cadý gibi mistik kahramanlar istiyorsanýz.Bizimlesiniz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Klan etiketimiz:#YPQG80G8
Klan geçici liderimiz:''Furkan K''
Klanýn daimi lideri:''Ozhan K''
Ýletiþim no:05378245601
Klan rütbe sistemi:^^büyük rütbesi +500 baðýþ^^yardýmcý lider rütbesi +1500 baðýþ ve son 3 klan savaþýndan güzel performans^^

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Hepinizi bekliyorum dostlarým beni mahcup etmeyin  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ozhannkelleci

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : OzhanK
  • Klaným : Nizam-ý Alem
Ynt: ^^Nizam-ý Alem^^ klanýmýza bekliyorum.
« Yanýtla #1 : 11 Ekim 2015, Pazar - 00:25 »
Güncelll.