Gönderen Konu: KB 9 ANTÝ 3 YILDIZ  (Okunma sayýsý 2694 defa)

Çevrimdýþý sevban34

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
    • Womens From Your City - Anonymous Casual Dating - No Verify
  • COC Nick : sevban34
  • Klaným : OGK
KB 9 ANTÝ 3 YILDIZ
« : 17 Ekim 2015, Cumartesi - 11:35 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Herkese merhaba arkadaþlar. Yazýyý iki üç kere yazdým ve silindi tekrar tekrar yazdým o yüzden biraz kýsaltýcam normalde daha uzundu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Forumda dolaþtýðýmda 9 th da genellikle anti 2 yýldýz düzenler paylaþýlmýþ ancak benim bulunduðum klanda genellikle 9 sev köy binalarý üçlenir o yüzden anti 3 yýldýz düzenleri tercih etmemiz gerekiyor. Hatta sizede tavsiyem anti 3 düzenleri tercih etmenizdir ama diyorsanýz ki ben kaç savaþtir 2 yýldýz bile vermiyorum o zaman düzeninize devam edin bu birazda klanýnýzýn seviyesiyle alakalý bi olay. Þimdi bu paylaþtýðým düzeni 6 savaþ önce karþýlaþtýðýmýz bi klandan aldým bizden 6-7 kiþi girdi bu köye ama kimse üçleyemedi herkes %80-%90 da kaldý kalýnan yüzdede yüksek olunca her seferinde bu sefer alýrýz diye diye savaþlarýmýz boþa gitti sonuçda savaþý kazansak da bu köy benim aklýmda kaldý ve bi deniyim dedim 5 savaþtýr kullanýyorum ve henüz üçlenmedi her savaþta ortalama 4 kiþinin savaþýný boþa harcatýyor.
Benim coc oynadýðým 3 hesabým var birisi full diðer ikisi th9 birinde bu düzeni kullanýyorum diðeri için bi tane daha anti 3 düzene ihtiyacým var eðer varsa elinizde yada savaþlarda karþýnýza çýkan alýnmasý zor olan bi düzen paylaþýrsaniz sevinirim. Þimdiden teþekkürler umarým düzeni beðenirsiniz.

Not: Düzeni yapacak arkadaþlar savunmalarýn ve tuzaklarýn yerlerinde oynama yapmazlarsa daha verimli sonuçlar alýcaklarýna eminim.

Not2: Ayrýca arkadaþlar bugün yaptýðým deðiþiklikle dev bombalarý çift hale getirmiþti bu fotoðraf eski olduðundan burda yok. Domuz tehdidine karþý kullanmak isteyenler düzenlemeyi yapabilir.

« Son Düzenleme: 17 Ekim 2015, Cumartesi - 11:38 Gönderen: sevban34 »

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap - Messaging Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap