Gönderen Konu: Klan Savaþlarý #1 - 3 Stars TH8-Binici-Büyücü-Okçu Saldýrýsý  (Okunma sayýsý 1460 defa)

Çevrimdýþý Dependent

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Evil
  • Klaným : VIKINGS
Merhaba arkadaþlar...Video çekmede daha çok yeniyim tüm öneri ve eleþtirilerinizi bekliyorum hepsini dikkate alýp hatalarýmý düzeltmeye çalýþacaðým.Bu videomda klan savaþý sýrasýnda th8 köylerin binici,büyücü,okçu karmasýyla nasýl üçleyebileceðinizi 4 farklý saldýrýyla sizlerle paylaþmak ve bir savaþ stratejisini daha sizlere göstermek istedim. Eðer videom hoþunuza gittiyse beðenmeyi ve abone olmayý unutmayýn. Ýyi seyirler... Klanýmýza katýlmak isterseniz klan arayanlar bölümündeki konumuzdan katýlým þartlarýmýzý inceleyip istek atabilirsiniz.
Klan etiketimiz: #PLLJCR29

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
Ynt: Klan Savaþlarý #1 - 3 Stars TH8-Binici-Büyücü-Okçu Saldýrýsý
« Yanýtla #1 : 06 Ekim 2015, Salý - 21:35 »
full th8 olan koye olan saldiri goremedim Birde kalene ejder 5 lvl bir buyucu alip full binici dal daha zevkli oluyo Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 39 binici 5 okcu yapiyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Dependent

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Evil
  • Klaným : VIKINGS
Ynt: Klan Savaþlarý #1 - 3 Stars TH8-Binici-Büyücü-Okçu Saldýrýsý
« Yanýtla #2 : 28 Ekim 2015, Çarþamba - 11:59 »
Klan savaþý olduðundan ne gelirse karþýna mecbur ona dalýyosun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap o yüzden full th8 yok vidoda snin taktiðide deneyeceeðim en kýsa zamanda Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap