Gönderen Konu: Oyuna baþlama tarihi?  (Okunma sayýsý 6605 defa)

Çevrimdýþý Lazo

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : LaZ'O
  • Klaným : TROHTE
Oyuna baþlama tarihi?
« : 11 Þubat 2018, Pazar - 13:45 »
Merhabalar
Son güncelleme ile oyuna sokulan bana gore gereksiz bir uygulama olan supercell ID yüzünden klanýmý kaybettim. Supercell ID oluþturdum mail adresim ve þifremle giriþ yaptým fakat boþ ve yeni bir köy çýktý doðal olarak uzun süredir oynadýðým emek verdiðim köy supercell sayrsinde 3limden gitti.
Levelim 111 bb.10 ve 4 yýldýr oynuyorum geri almak icin yapmadýðým þey kalmadý. Yardým destekten anlatmama ragmen her seferinde saçma sapan cevaplarla karþýlaþtým ve uzunca uzadý süreç. Hata tamamen supercell e ait bu þekilde olamaz bunun baþka bir yolu olmalý ben haybiyeye oyunu kaybedemem ustelik kendi hatam olmamasý baþka bir üzücü nokta.
Nitekim benim köy kayboldu statüsünde ele alýndý sorular sordular ve benim hatam olmamasýna ragmen sorulara cevap vermek zorunda kaldým mecburiyetten sinirim fýrladý. 4 yýl geçmesine ragmen oyunun ilk açýlýþ tarihini doðal olarak bir insan hatýrlayamaz benim 3 hesabým var ve hiç birinin tam tarihini hatýrlayamam eminimki buradaki bir çoðunuz (3 yýl ve üzeri olanlar özellikle) tam tarihi hatýrlayamazlar. Bu ayrýca bir saçmalýl ben bunun yüzünden köyümü alamýyorum.
Uzun lafýn kýsasý muhtrmelen bu bu þekilde çözülecek ama baþlangýç tarihini bulmanýn bir yolu ve ya baþka bir çözüm sunabilecek olan varmýdýr?

Ayrýca bu ID mesel3sinden resmi supercell forumunda bir kac kisiye rastladým ayný sorundan baþlarýna gelmiþ. Bu supercellin ne kadar dandik iþ yaptýðýnýnda kanýtýdýr. Birþeyi piyasaya sunarken bilirsiniz test edilmeden sürüyorlar yýllardýr bu böyle emin olun yeterince geliþtirilip test edilmiyor.

Okuduðunuz için teþekkürler lutfen çözümü olanlar yazsýnlar.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Oyuna baþlama tarihi?
« Yanýtla #1 : 23 Þubat 2018, Cuma - 15:27 »
ios+google+ hesaplarýnýzla giriþ yapýp id kayýt edebilirsiniz , eðer id kaydetmediyseniz kayýt ediniz.

daha önce bir gamecenter veya googleplay kayýtlýmýydý ?

Çevrimdýþý egecey

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
    • Tezelspor..
  • COC Nick : Ege
  • Klaným : Þan ve Þeref
« Yanýtla #2 : 13 Mart 2018, Salý - 15:19 »
ben ID ile giriþ yapýyorum fakat diðer hesaplarým arasýnda geçiþ yaparken sürekli maile gelen kod yüzünden, girip çýkmak zorunda kalýyorum. Dolayýsýyla ID ile giriþi silmek istiyorum. Ama ilk baþlangýç yýlýmý bulamýyorum. Yardýmcý olabilir misin? Android + PlayStore mevcut.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
« Yanýtla #3 : 15 Mart 2018, Perþembe - 17:47 »
beni hatýrla derseniz hesaplarýnýzda sürekli kod istemez
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap deneyelim bakalým olacak mý?