Gönderen Konu: Klan savaþlarý tiyolari  (Okunma sayýsý 1409 defa)

Çevrimdýþý Luuk

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Luuk
  • Klaným : 14.Filo
Klan savaþlarý tiyolari
« : 15 Haziran 2015, Pazartesi - 00:44 »
Beyler oyunu  1 yýldýr oynuyorum kendi klanim var size klan savaþýndan öðrendiðim incelikleri anlatmak istedim

1:BAGÝSLANACAK ASKERLER

BEYLER askerleriniz iyiyse valkrye ama seviyeli olsa iyi olur her köye atarsanýz küçük köylere çoðunlukla devle saldirildigi için valkrye onlarý tek dönüþte öldürüyor.

Eðer ki klandakilermi giderseniz fazla seviyeli deðilseniz büyücü balon duvar  patladý tavsiye ederim rakip full barbarlar saldýrýrsa balon hepsini tek tek alýr patlaci ise devlerin yanýna gidip devlerin gücünü azaltýr.

2. SALDIRI HAKLARI

Enerji tanýdýðýnýz çoksa klanda 10-10 yapmankzi tavsiye ederim çoðu tanýdýk ocaðý için haber verip tüm saldýrý haklarýný kullanmalarýný haber verirsiniz ben çoðunlukla  10-10. Yapýyorum...

3.SAVAS SAATLERÝ

Geç saatlerde baþlatýr deniz rakip geç saatlere kadar oturup saldýrmayacaktýr...

Benden bu kadar sizde tiyo verirseniz sevinirim

14.Filo isim bu kendi klanim beklerim... Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ahmet D.

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ahmet D.
  • Klaným : NEW CHAMPÝONS
Ynt: Klan savaþlarý tiyolari
« Yanýtla #1 : 15 Haziran 2015, Pazartesi - 01:14 »
Arkadaþým saðol bunlarý öbür klan savaþýmda uygulayacaðým.Bu arada iyi oyunlar

Klanýmýz NEW CHAMPIONS'a bekleriz.Alým þartlarý +40 lvl üstü olmak.Klan etiketi:#8VVVPCRJ.Buyurun:D:D:D

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
« Yanýtla #2 : 15 Haziran 2015, Pazartesi - 01:58 »
Geç saatte savaþ baþlatalým ki tüm haklarýný kullanamasýnlar kýsmý "baya" bir yanlýþ olmuþ,oyun dünya çapýnda olduðu için burada gece aramaya baþlarsan  dünyada baþka bir ülke belkide öǧlen arama yapan birisine denk geleceksiniz.1 Yýl baya uzun bir zaman Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

VÝCTORY 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: gosto59 (15 Aðustos 2016, Pazartesi - 07:55)

Çevrimdýþý gosto59

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ★★HULK★★
  • Klaným : The End
« Yanýtla #3 : 15 Aðustos 2016, Pazartesi - 07:54 »
Çok teșþekkürler bir kaçý isime yrdi