Gönderen Konu: Clas Of Clans ps Vitaya çýkarýlabilirmi ?  (Okunma sayýsý 1811 defa)

Çevrimdýþý Dehadede

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : þamil baseyev
  • Klaným : ejder
Clas Of Clans ps Vitaya çýkarýlabilirmi ?
« : 11 Haziran 2013, Salý - 23:53 »
Arkadaþlar sýký bir clash of clans çýyým ama babamýn ipadý üzerinden çok fazla clasha giremiyorum.bende ps vita (Sony el konsolu)var ve ps Store'ye clash of clansýn uygulamasýnýn çýkarýlmasýný istiyorum bu konuda benim gibi fikirleri olan varsa yardýmcý olabilirlermi clashýn ps Vitaya uygulama çýkarmasýný hangi yetkiliye nasýl ulaþtýrabiliriz acil yardýmlarýnýzý bekliyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: Clas Of Clans ps Vitaya çýkarýlabilirmi ?
« Yanýtla #1 : 11 Haziran 2013, Salý - 23:57 »
en çok kullanýlan yazýlým olan android'e bile çýkmayan oyunun sony yazýlýmýný desteklemesi hayal gibi gözüküyor. hatta hayal bile iyimser kaldý..

Çevrimdýþý Dehadede

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : þamil baseyev
  • Klaným : ejder
Ynt: Clas Of Clans ps Vitaya çýkarýlabilirmi ?
« Yanýtla #2 : 12 Haziran 2013, Çarþamba - 00:16 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama doðru söylüyorsun hiç düþünmemiþtim  teþekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap