Gönderen Konu: RAKÝBÝN SALDIRILARDA KOXP YADA HÝLE MÝ VAR ?  (Okunma sayýsý 1202 defa)

Çevrimdýþý ferhatsonmez

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : ferhatsonmez
  • Klaným : LEKESÝZLER TR
RAKÝBÝN SALDIRILARDA KOXP YADA HÝLE MÝ VAR ?
« : 31 Temmuz 2024, Çarþamba - 16:11 »
Full+Full seviye köyüm var fakat bir günde komple 8 saldýrýda full (-40) kupa) gidiyor.
(Köyün full bitik olmasý hava civadan deðil üst üste 8 tane -40 yediðim için sinirim bozuldu belirtmek istedim)

Oyun hile veya koxp gibi bir þey ile saldýrý gerçekleþtirebiliyorlar mýdýr sizce çok merak ettim.
Bu son zamanlarda arttýðý için ben artýk oyunda bir takým sýkýntý var gibi görüyorum.

NOT: Defalarca köy düzeni deðiþtirmeme raðmen hala farklý düzenlerde bile bir gün 8/8 -40 yediðim oluyor.

« Son Düzenleme: 01 Aðustos 2024, Perþembe - 14:18 Gönderen: FurkanCeylan »

Olmasý gereken þeylerin adýný iyilik yapmak koymuþlar.

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: RAKÝBÝN SALDIRILARDA KOXP YADA HÝLE MÝ VAR ?
« Yanýtla #1 : 01 Aðustos 2024, Perþembe - 14:20 »
Sizinde liginizden ötürü bileceðiniz üzere, COC zaman zaman bazý ordularýn metasýný çok yüksek seviyelere çýkarýyor. Son zamanlarda Druid ve Orman Binicisine gelen nerf dahil olmak üzere kara ordusunda ciddi bir saldýrý gücü var.

Oyunda aktif bir hile yok ancak düzenler sürekli birbirine benzediði (ya da kopyala yapýþtýr mantýðý oluþturduðu) için kullanýcýlar zaten düzenin zayýf noktasýný, daha önce nasýl üçlendiði gibi konularýn bilinciyle saldýrýyorlar.

Bu konuyla ilgili köyünüzle ilgili özelleþtirmeler yapmanýzý tavsiye ederim. Bol þans, bol kupa... Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ferhatsonmez

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 01 Aðustos 2024, Perþembe - 14:28 »
Cevap için teþekkür ederim söylediklerin gerçekten.
Normal görülen þeyler hele ki oyunu uzun zamandýr oynayan biri için böylesini görmedim,
son zamanlarda gerçekten. (10+ senedir COC oynuyorum þaþýrdým artýk iyice  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Elimden geldiðince düzenleri deðiþtiriyorum, hatta ayrý ayrý bulduðum 2,3 düzeni kendi içinde karýþtýrýyorum, özelleþtirmeme raðmen böyle bir þey yaþadýðým için birazdan buraya yazma gereði duydum.

Sanada bol þans, bol kupa Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 01 Aðustos 2024, Perþembe - 14:30 »
Bugün itibariyle +5500 bütün oyuncularýn genel çilesidir söylediklerin. Hatta parayla düzen yapan & satan var. Dediðim köy düzeni kopyalama mevzusu ana etken diyebilirim.

Ýyi oyunlar, iyi forumlar.

Çevrimdýþý ferhatsonmez

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 02 Aðustos 2024, Cuma - 10:34 »
Kesinlikle çile olmaya baþladý gerçekten ayný düþüncedeyim.
Ama böyle giderse bence sýkýntý olacaktýr, en azýndan bir yerden sonra býktýrýr. (Ben baþladým þahsen)
Düþünsenize yýllarý veriyorsunuz ama basit bir þekilde tüm köy dümdüz olabiliyor bence çok can sýkýcý köyün artýsý olmasý gerekiyor (bence)  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap