Yeni açýlan klanýmýza saðlam, aktif, oynamayý bilen savaþçýlar lazým. Sizin için klanýmýzýn öne çýkanlarýný sýralýyorum!
- Baþkentimiz FULL+FULL 10 Seviye (3331) Bu sayede maksimum sayýda madalya kazanýn ve köyünüzü hýzlýca geliþtirin!
- Aktif olmayana yer yok! Altýna Hücum etkinliðini (1.6 milyar altýn) 1.5 günde tamamlayan bir klan! Sadece 20 kiþiydik!
- Az yenilgili klan savaþlarý, 1.likten þaþmayan Klan Lig Savaþlarý!
- Yan hesaplarýnýz için yan klanlar! Her belediyeye uygun 3 adet yan klanýmýz var. Tabi ki de onlar da aktif klanlar!
- Whatsapp grubumuz var! Özel linkleri göndermek yararlý içerikleri paylaþmak ve Ailemizin parçasý olmak için katýlabilirsin!
- Yaþ ortalamamýz 28! 16'dan 47'ye abi kardeþ devam ettiðimiz bir yer!
Söylediklerim içinden eksik yok artýlar var! Abarttýðýmý düþünebilirsiniz ama gelin bir görün derim. Hedefimiz sýralamalar! Ana klanýmýz ve bu daveti yazdýðým klanýn kodu #2J08G82VY ismiyse Nicea
Ana klanýmýzýn belediye binasý seviyesinin sýnýrý 13'tür. Klanýmýzýn belediye binasý ortalamasý ise 15'tir. Gün geçtikçe artmaktadýr.
Bu daveti okuyan sen, oyunu gayet iyi bildiðini biliyorum ve seni de yanýmýzda görmek istiyorum. Görüþmek Dileðiyle Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap#2J08G82VY - Nicea