Gönderen Konu: Klan hakkýnda þikayet  (Okunma sayýsý 2983 defa)

Çevrimdýþý kowalskiturkey

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kowalskiturkey
  • Klaným : kowalski
Klan hakkýnda þikayet
« : 08 Aðustos 2013, Perþembe - 18:51 »
Arkadaþlar malum her klan sahibinin sorunu büyüklük verdiði üyelerin klan oyuncularýný klandan atmasý bununla ilgili yöneticilere mail atmak istiyorum ve bundan muzdarip diðer arkadaþlar ile ayný maili atalým ki ciddiye alýnalým bana katýlanlarýn ortak bi yazý belirleyerek göndermek isterim katýlanlar? Benim fikrim klan lideri atýlaný geri alma özelliði olmasý veya büyüklere atma yetkisi verilmemesi sadece alým yapabilmesi yönünde?

kowalskiturkey 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Gencosman (25 Aralýk 2013, Çarþamba - 14:15), eronimo27 (27 Aðustos 2013, Salý - 18:26)

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: Klan hakkýnda þikayet
« Yanýtla #1 : 08 Aðustos 2013, Perþembe - 21:43 »
Selamlar
Bu konuda yapýlacak tek þey þudur, klan lideri sadece guvendiði kiþiye buyukluk verir, diðer yandan lider haricinde kimse kimseyi buyuk yapamaz, buyukluk vermede aceleci olmamak iyice tanýdýktan sonra buyukluk verilmesi en doðrusudur, kurallarý baþtan koyarsanýz hiç sorun yaþamazsýnýz, örneðin bizim klanýmýzda herkesin cep telefonuna kafar her bilgi klan liderinde mevcuttur, kurallara uymak istemeyenlerle hemen yollar ayrýlýr, supercell bu iþle ilgileneceðini hiç sanmýyorum kolay gelsin iyi oyunlar

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Gencosman (25 Aralýk 2013, Çarþamba - 14:16)

Çevrimdýþý kowalskiturkey

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kowalskiturkey
  • Klaným : kowalski
Ynt: Klan hakkýnda þikayet
« Yanýtla #2 : 09 Aðustos 2013, Cuma - 01:30 »
Tabiki dediðin gibi ama þuda var bi kiþinin globalde dolaþmasýyla bikaç kiþinin dolaþmasý bir dil bence