Gönderen Konu: Dusuk seviyede yuksek savas ganimeti taktigi [Resim ile güncellendi]  (Okunma sayýsý 2784 defa)

Çevrimdýþý dogakurcer

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : KurcerPasha
 Arkadaslar adim Doða elimden geldigince size kendi uyguladigim bir iki taktigi anlatmaya calisacagim. Sunu soylemekte yarar var en fazla 4. Ve 5. Seviye koy binasý olanlarin isine yarayacak.
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
1- ilk olara
k goblin ve duvar yikici seviyelerini yukseltin.
2- Her savasta en az 5 tane duvar yikici geri kalanini goblin yapin. ( isterseniz 4 veya 5 tane Dev yapabilirsiniz tercih meselesi)
3- 50bin altinda ganimeti olan koylere saldirmaktan vazgecin zira sadece iksir ve vakit kaybi olacaktir.
4- duvar yikicilari kullanmadan once 4 yada 5 tane goblin feda etmeniz gerekecek neden mi? Hemen anlatiyorum; bildiginiz gibi duvar yikicilar bombayi koyarken biraz yavas kalirlar ve okcular topcular daha siz bombayi koymadan sizi mafedebilir ve butun taktik biter. Bu yuzden duvar yikici kullanmadan once etrafa 3 5 tane goblin koyup dikkat dagitmak zorundasiniz.
5- iki farkli yerden duvar kirin ardindan goblinleri 10ar 10ar yollayin. (Dikkat; bekleyerek yollamayin! 10 tane ilk delige sonra 10 tane diger delige hizli hizli ve seri olmak cok onemli)
6- goblinleriniz iksirleri topladiktan sonra yakinda ne varsa hucum edecek ve kisa surede orayi yikacaktir. Bu sayede kupada kazanabileceksiniz.
Sonuc olarak ben gunde hic sasmadan 1.000.000. Altin topladigimi biliyorum umarim yararli olmustur. Bol kazanclar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 18 Ekim 2013, Cuma - 03:59 Gönderen: dogakurcer »

dogakurcer 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: LordVaqif (16 Ekim 2013, Çarþamba - 11:18)

Çevrimdýþý .TNR.

• 34.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 113
  • Rep Puaný : 2
  • 36 Mesajý Toplam
    70 Kere Beðenildi
  • COC Nick : .TNR.
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: Dusuk seviyede yuksek savas ganimeti taktigi
« Yanýtla #1 : 16 Ekim 2013, Çarþamba - 21:46 »
Depolarý boþ gözüken ama ganimet olan köylerde depolarý deðil de madenleri hedef almak da bir taktiktir.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

.TNR. 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: bikerboyz46 (26 Ekim 2013, Cumartesi - 15:04)

Çevrimdýþý The mexican

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : The mexican
Ynt: Dusuk seviyede yuksek savas ganimeti taktigi [Resim ile güncellendi]
« Yanýtla #2 : 19 Ekim 2013, Cumartesi - 01:33 »
Baþladýðýmdan bu yana hep bu taktikle hareket ediyorum. Fena maden yaptým.

Çevrimdýþý dogakurcer

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 20
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : KurcerPasha
Ynt: Dusuk seviyede yuksek savas ganimeti taktigi [Resim ile güncellendi]
« Yanýtla #3 : 19 Ekim 2013, Cumartesi - 04:44 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Baþladýðýmdan bu yana hep bu taktikle hareket ediyorum. Fena maden yaptým.
iþe yaradýðýna sevindim kardesim bol kazanclar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap