Gönderen Konu: beyler savunmsm surekli dusuyor yorrumlarinizi bekliyorum  (Okunma sayýsý 1741 defa)

Çevrimdýþý togy

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 41
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : togy & togy2
  • Klaným : mambalar
beyler savunmsm surekli dusuyor yorrumlarinizi bekliyorum
« : 22 Aralýk 2013, Pazar - 22:51 »
Arkadaslar savunmam surekli dusuyor silahlarimin hepsi max sadece sihirbaz kuleleri 2. Levelde onlar icinde para kasiyorum bana yardimci olacak koy dizilisi soliyebilirmisiniz yada resim atabilirmisiniz tesekkurler simdiden iyi forumlar iyi oyunlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: beyler savunmsm surekli dusuyor yorrumlarinizi bekliyorum
« Yanýtla #1 : 23 Aralýk 2013, Pazartesi - 00:44 »
Bak ne güzel söylüyorsun para kasýyorum diye, öylese neden köy binan içeride? Öncelikle onu dýþarýya at ve depolarýný koru, bol bol savaþýp maden biriktir, oyunu kapadýðýnda gelip binayý yýkarlar en az 12 saat kalkan alýrsýn, sen oyunu tekrar açana kadar zaman kazanýrsýn

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý MadaraUchiha

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Madara
  • Klaným : turkýsh power
Ynt: beyler savunmsm surekli dusuyor yorrumlarinizi bekliyorum
« Yanýtla #2 : 02 Ocak 2014, Perþembe - 11:11 »
TH7 köy binasýna sahibim ve 5 iþçim bulunuyor. Ben ganimeti bol olmayan köyü yerle bir edecek olsam da girmem. Belli ki senin ganimetinin üst seviye olmasýndan dolayý bol bol saldýrý alýyorsun. Saldýran kiþi senden üst seviyedeyse (Asker seviyeleri olarak, ordu kapasitesi olarak) yapabilecek hiçbir þeyin yok. Ganimetlerini toplar gider.

1- Köy diziliminde bir hata yok, arkadaþýn dediði gibi köy binaný dýþarý çýkarabilirsin fakat ganimetin fazla olduðunda bu fayda etmeyecektir.
2- Klan kalesini 20 kapasiteye getirdiysen içinde mutlaka bir ejderha bulundurmaya çalýþ. (Çok etkili)
3- Duvarlarýný 6. seviyede tut, domuz biniciyle saldýrmadýðý müddetçe yýldýrýcý olur.
4-Bir savunmaný geliþtirirken duvarlarýn dýþýna yerleþtir. Devlerle saldýrý yersen önce dýþarýdaki top,kule vs binalara saldýrýr. Bu zaman kaybý yaþatýr devlere.
5- Duvarlarýný çift kat örmek yerine odacýk odacýk yerleþtir, ve hava savunman havan toplarýn merkezlerde olsun ( yanyana olmasýn yýldýrým büyüsü ile yýkarlar).

Eðer karþýndaki sana 15 dev (4. seviye)  2 þifacý ile  saldýrýyorsa zaten yapabileceðin çok fazla birþey yok.

MadaraUchiha 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: togy (03 Ocak 2014, Cuma - 22:20), TReeArms (02 Ocak 2014, Perþembe - 11:13)