Gönderen Konu: 7.SEVÝYE KÖY BÝNAMLA SÝZCE YERLEÞÝMÝM NASIL? ÖNERÝLERÝNÝZ NELERDÝR?  (Okunma sayýsý 4405 defa)

Çevrimdýþý kurezex

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kurezex
  • Klaným : monster turkey
Ynt: 7.SEVÝYE KÖY BÝNAMLA SÝZCE YERLEÞÝMÝM NASIL? ÖNERÝLERÝNÝZ NELERDÝR?
« Yanýtla #12 : 15 Ocak 2014, Çarþamba - 22:28 »
öyle yapýcam artýk. bnm amacým dha fazla duvar-ordu ve savunma kazanamaktý. umarým iþe yarar..

Çevrimdýþý alperen ua

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : alperen ua
  • Klaným : 1923TÜRK5
Bence depolarý ortaya koymalýsýn ve bütün savunmalarý maks. seviye yapmadan köy binasýný yükseltmemelisin

Çevrimdýþý kurezex

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
Evveett arkadaþlar söylediklerinizden ve kendi düþüncelerimden ortaya çýkan köyümün son hali gördüðünüz gibidir. (bu arada köy binasý 8 yaparak hata yapmýþým)
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

þunu yap bunu yap dediðiniz þeyler varsa söylerseniz sevinirim.

Çevrimdýþý irlanda

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 102
  • Durumum:
  • Sakarya Üniversitesi
  • 19 Mesajý Toplam
    21 Kere Beðenildi
  • COC Nick : irlandalý
  • Klaným : eksi çapuling
Iptal et bence bende 3 milyon kasiyorum

Ya neyi iptal etsin oyunumu silsin, ne biçim yorum bu, biraz yapýcý olsanýza, olmuþ olan artýk arkadaþ ne yapabilirim diye soruyor, yardýmcý olabileðiniz bir þey varsa paylaþýn, sadece eleþtirmekle olmuyor, herkes acemiyken birtakým hatalar yapabiliyor

Kötü bir þey söylememiþ ki iptal et demiþ. Köy binasýný iptal edip diðer savunmalarý, duvarlarý max yaptýktan sonra basabilir tekrar köy binasýný. 8. Seviye olup 150 ganimete sevinen adamlar var. 7. Seviyede ganimet gayet iyi geliyor hemen 8e geçmesi arkadaþýn zararýna olur. Ve  bu eleþtiri deðil fikir.

twitter; tarikbey_
instagram; tarikbey

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK

Ya neyi iptal etsin oyunumu silsin, ne biçim yorum bu, biraz yapýcý olsanýza, olmuþ olan artýk arkadaþ ne yapabilirim diye soruyor, yardýmcý olabileðiniz bir þey varsa paylaþýn, sadece eleþtirmekle olmuyor, herkes acemiyken birtakým hatalar yapabiliyor

Kötü bir þey söylememiþ ki iptal et demiþ. Köy binasýný iptal edip diðer savunmalarý, duvarlarý max yaptýktan sonra basabilir tekrar köy binasýný. 8. Seviye olup 150 ganimete sevinen adamlar var. 7. Seviyede ganimet gayet iyi geliyor hemen 8e geçmesi arkadaþýn zararýna olur. Ve  bu eleþtiri deðil fikir.

Evet bir daha okuyunca bende farkettim, sert olmuþ biraz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap, köy binasýný iptal etmeyi kastemiþ, ya aslýnda olay þu, biri yardým istiyor ne yapabilirim diye birde resim gönderiyor, hemen arkadaþlardan þu tür cevaplar geliyor "þuradan bir girerim köyünü bitiririm" falan gibi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ister istemez bu tür yapýcý olmayan eleþtirilere sinirlenebiliyor insan, ozanyenen118 kusura bakma yanlýþ anlaþýlma olmuþ

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: kurezex (24 Ocak 2014, Cuma - 23:21)

Çevrimdýþý kurezex

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi

þu ganimet olayýnda %100 haklýsýn dostum keþke daha önce bunu söyleyen birisi olsaydý..þimdi gerçekten sýrf bu yüzden çok piþman oldum 8 yaptýðýma :S daha önce 250-350 bin arasý altýn kasarken þimdi 150 binleri arar oldum ararkende zaten birsürü altýn gidiyor, malum 380 den 580 e çýktý bide aramada tek týk :S

kurezex 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: irlanda (25 Ocak 2014, Cumartesi - 03:19)

Çevrimdýþý --PiXies--

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Durumum:
  • Kral benim
  • COC Nick : IV.LUIKING / --PiXies--
  • Klaným : SEMERKAND
Koy binanin seviyesi artikca daha guclu dusmanlar saldiriyor daha fazla ganimet gidiyor savunmalarininda  seviyeleri dusuk rahat alirlar
olan oldu artýk çok geç Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ben bi günde 1 milyona yakýn altýn alýyorum saldýrýlarýmla..yükseltirim daha savunmamý inþ. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

yükseltirim diyorsun ama 1 m kasarken senin ganýmetin de yarý yarýya düþüyor yükselttikçe binayý bence de iþçilerini paso savunmaya ver duvarlarý falan boþver savunmalarýný en son seviyeye getir bayaðý uzun surecektir 1 milyon zaten yetmeyecek yükseltmelerine en az günde 2 m kasman gerekecek ayrýca barbar kralý kraliçesi derken sen çok geride kalacaksýn ve bu düzenle sana denk gelirsem hiç acýmam ganýmeti de iyi verirsin 1 m kasýyorsan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bence forumdaki düzenlemelere bak derim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ýntikamýn en makbül olaný en eski olanýdýr.

Çevrimdýþý DeathOfTime8

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • COC Nick : MacDeathOfTime
  • Klaným : TechTurkey
Ynt: 7.SEVÝYE KÖY BÝNAMLA SÝZCE YERLEÞÝMÝM NASIL? ÖNERÝLERÝNÝZ NELERDÝR?
« Yanýtla #19 : 29 Ocak 2014, Çarþamba - 00:17 »
yan yana 2 katlý duvar yapma aralara duvarlar falan koy çift duvar iþe yaramaz zaten 2 duvar yýkýcýda gidiyo