Gönderen Konu: 2 kez oyun aktarma  (Okunma sayýsý 1870 defa)

Çevrimdýþý birkan1985

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : birkan
  • Klaným : fsm1453
2 kez oyun aktarma
« : 17 Nisan 2014, Perþembe - 17:48 »
selamlar ben daha önce ios da oynuyordum daha sonra androit e geçis yaptým köyü tasýdým fakat simdi telefon degiþikliði yapdýgým için tekrar ios a geçmem gerekiyor ama 1 kez tasýma yapabilirsiniz diyor. lütfen yardým

birkan1985 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Harunaydnn (30 Eylül 2015, Çarþamba - 03:42)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: 2 kez oyun aktarma
« Yanýtla #1 : 17 Nisan 2014, Perþembe - 20:09 »
Senkronizasyon 1 kez saðlanmakta. Bu aktarýmdan sonra örneðin iOS'dan Google'a aktardýn sonra onu Google'a da baðlaman lazým ki baþka bi android cihazda bu kimliði baðlayarak oyuna girebilesin.

Çevrimdýþý sskteam2

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : sskteam2
  • Klaným : vatansever
Ynt: 2 kez oyun aktarma
« Yanýtla #2 : 11 Mayýs 2014, Pazar - 03:27 »
hocam ayný sorunu bende yaþýyorum iostan androide geçtim ve þuan anroid kullanýyorum çok yakýn bir arkadaþýma köyü vereceðim  oda android kullanýyor fakat bir kez aktarma yaptýðýmdan dolayý þimdi benim köyümü  onun gmail hesabýna aktarabilirmiyiz ? Ayrýca bir cihaza baðla seçeneðine týkladýðýmda bu eski cihaz diyorum ve ardýndan bir android cihazýna baðlamak istiyorum seçenðine basýyorum fakat google hesabý ile senkronize et yazýsý çýkýyor bana bir daha kod vermiyor bunun bi çözümü varmý teþekkür ederim þimdiden.