1. Askerler için harcadýðýmýz iksirler savaþ bittikten sonra askerlerle beraber gitmiþ olur. Yanlýþ. Eðer savaþý %100 kazandýysanýz hayatta kalan bütün askerlerin iksiri size geri verilr kara iksirse kara olarak, iksirse iksir olarak
2. Köy ismini deðiþtiremem. Yanlýþ. Deðiþtirebilirsin supercell'e ikna edici mail atarsan adamlarda ikna olursa deðiþtirebilirler. (þanslýysan tabii)
3. Klan ismini deðiþtiremem. Yanlýþ. Deðiþtirebilirsin gene supercelle mail atman lazým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap.
4. Bir köye kayýtlý olan Game Center kimliðimi deðiþtiremem. Hayýr deðiþtirebilirsin. Oldukça basittir. Game center'dan çýkýþ yap yeni kimlik oluþtur ve köyüne giriþ yap. Bir soru sorulacak köyün bu hesaba kayýt edilsinmi diye evet diyorsun bu kadar.
5. Sihirbazlar çok gereksiz bir askerdir. Yanlýþ. Belki ilk seviyelerde kullanmasan da olur hatta 2000kupaya kadar. Ama kupa kasanlar bilirki vazgeçilmez önemli bir askerdir. þöyle söyliyim 5seviye sihirbazýn vuruþ gücü 2.seviye ejderden daha iyidir. Jorge yao savaþlarýný izledim golem arkasý sihirbaz kullanýyordu.
6. Havanlar her atýþýnda 1.seviye 4 zarar verir 2.seviye 5zarar verir. Yanlýþ. 1.seviye her atýþýnda 20 zarar verir 2.seviye 25 3.seviye 30.... O yüzden 5.seviye havan 5.seviye okçuyu tek seferde kül ediyor. 5. seviye okçunun caný 40dýr 5.seviye havanýn vuruþ gücü de 40dýr.... Yani bu oyunda havanlar alan etkisi yaptýðý için her geliþimde 1 artýyor nasýl olsa gibi düþünceler tamamen yanlýþtýr ve ilk geliþtirilmesi gereken savunma aletlerindendir.