Gönderen Konu: En Ýyi Seviye 5 Köy Dizilimi  (Okunma sayýsý 5770 defa)

Çevrimdýþý saykon123

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash Of Clans Turkey
  • 4 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
    • Clash Of Clans Türkiye
  • COC Nick : KRAL SKYWALKER
  • Klaným : -
En Ýyi Seviye 5 Köy Dizilimi
« : 15 Mart 2014, Cumartesi - 19:36 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bu Köy Dizimi Ganimet'e dayalýdýr.Zaten küçük seviyeler de Öncelik Kupaya deðil Ganimete verilmelidir.Burada Ýse Ganimet ön plandadýr. Bu Dizilim çok iyi bir savunmadýr.

!.. KRAL SKYWALKER ..!

Çevrimdýþý Lethander

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 15
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Altinay
  • Klaným : Çapulcu Team
Ynt: En Ýyi Seviye 5 Köy Dizilimi
« Yanýtla #1 : 16 Mart 2014, Pazar - 16:04 »
Niye ganimet? Niye kupa önemli deðil mesela bir iþçinin iþi en aþaðý 6-8 saat sürüyor. Depolar hep dolu bu yüzden en fazla yarýya iniyor ayrýca ganimeti çok görende saldýrýp duruyor ganimet hiç bitmezken niye hala ganimet kasalým?

Lethander 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: osmanlý63 (25 Mart 2014, Salý - 10:32)

Çevrimdýþý saykon123

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash Of Clans Turkey
  • 4 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
    • Clash Of Clans Türkiye
« Yanýtla #2 : 16 Mart 2014, Pazar - 21:25 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Niye ganimet? Niye kupa önemli deðil mesela bir iþçinin iþi en aþaðý 6-8 saat sürüyor. Depolar hep dolu bu yüzden en fazla yarýya iniyor ayrýca ganimeti çok görende saldýrýp duruyor ganimet hiç bitmezken niye hala ganimet kasalým?

Seviyeler Küçük iken bina,savunma,depo geliþtirmek için ganimet gerekli.
Örneðin sen 35 Kupa Veren adam var ama ganimeti 500 Ýksir ve Altýn bu adama saldýrmamalýsýn.Kupa kasacam diye ganimet kasamazsýn.Ganimet geliþtirmeler de çok yararlý olur.Mesela benim köy binam 5. Seviye 6. Seviyeye yükseltmem için 750.000 Altýn istiyor. Ben bunu geliþtirmek için ganimet kasmalýyým.Kupa deðil  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

!.. KRAL SKYWALKER ..!

saykon123 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: osmanlý63 (25 Mart 2014, Salý - 10:32), sinan_2959 (17 Mart 2014, Pazartesi - 22:02)

Çevrimdýþý Lethander

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 17 Mart 2014, Pazartesi - 16:19 »
Bu biraz fazla uzun geldi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Dedikleriniz mantýklý ama o kadar büyütülecek bir mevzuda yok mesela bende 5.seviyeye çýkarýyorum köy binasýný 2 gün, havaný da geliþtiriyorum o da çok süre onlarýn parasý 3-4 savaþta çýkýyor ve depo hep dolu kalýyor ganimet iþe yaramýyordan kastým buydu.

Çevrimdýþý saykon123

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash Of Clans Turkey
  • 4 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
    • Clash Of Clans Türkiye
« Yanýtla #4 : 17 Mart 2014, Pazartesi - 16:46 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu biraz fazla uzun geldi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Dedikleriniz mantýklý ama o kadar büyütülecek bir mevzuda yok mesela bende 5.seviyeye çýkarýyorum köy binasýný 2 gün, havaný da geliþtiriyorum o da çok süre onlarýn parasý 3-4 savaþta çýkýyor ve depo hep dolu kalýyor ganimet iþe yaramýyordan kastým buydu.

Senin dediðin de doðru.Ama sen ganimeti 3-5 saldýrýda bula biliyorsan sana basitler çýkýyordur.Ben Saldýrýyorum benden 10 kat daha iyi olan köy çýkýyor.Ama ganimeti fazla.Kupama bakmadan direk ganimetlere okçu ve goblin salýyorum.Ganimetin Hepsini alamasam bile çoðunu alýyorum ve Geliþimimi tamamlýyorum.

Ayrýca 1 þey daha var.Binalarýn yükseltme uzunluðu artýyor.Sen herhangi bir savunmaný vs. yükseltirken para kasabilirsin.Diðer yükselteceðin savunma vs. ye hazýr paran olur.Tabi sen çevrimdýþý iken ganimetin fazla olduðu için baþka biri köyüne saldýrmaz ise Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

!.. KRAL SKYWALKER ..!

Çevrimdýþý Lethander

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 17 Mart 2014, Pazartesi - 19:32 »
Aynen öyle yapýyorum da çinliler peþimi býrakmýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 5 dk.lýgýna bir çýkýyorum hemen saldýrýyorlar.

Lethander 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: osmanlý63 (25 Mart 2014, Salý - 10:33)