Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapSiz ne dersiniz arkadaþlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 8koy duzený yazýyo video 9hangi kafa bu 😊
Siz ne dersiniz arkadaþlar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kardesim Hiç 8. seviye köy binasý gibi görünmüyor ama ...
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKardesim Hiç 8. seviye köy binasý gibi görünmüyor ama ...fazla olan ney var ? savunma duvar lwllerine bakmayýp ekledikleri savunma birim sayýsýna bakarak kendi köyünüze uygulayabilirsiniz.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapKardesim Hiç 8. seviye köy binasý gibi görünmüyor ama ...fazla olan ney var ? savunma duvar lwllerine bakmayýp ekledikleri savunma birim sayýsýna bakarak kendi köyünüze uygulayabilirsiniz.köyü yapan arkadaþ belki 100 belki 110 level bilemeyiz.Adam 8.seviye köy binasýnda ne kadar unsur varsa o unsurlarla 8.seviye köy düzeni yapmýþ.Bunu anlamayacak kadar ne içtiniz yaw ?
þahsen benim köyden çok ganimet alan olmuyo köy binam 8. altýn2 deyim. ekran fotoðrafý çekme olayýný bilmediðim için görüntü atamýyorum ama isterseniz 'KEBABÝSTAN' (büyük harflerle yazýnca çýkýyo) klanýnda 'benim adým name'ye bakabilirsiniz. o düzeni de bu forumda görmüþtüm.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapþahsen benim köyden çok ganimet alan olmuyo köy binam 8. altýn2 deyim. ekran fotoðrafý çekme olayýný bilmediðim için görüntü atamýyorum ama isterseniz 'KEBABÝSTAN' (büyük harflerle yazýnca çýkýyo) klanýnda 'benim adým name'ye bakabilirsiniz. o düzeni de bu forumda görmüþtüm.Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bumu senin köy ?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapþahsen benim köyden çok ganimet alan olmuyo köy binam 8. altýn2 deyim. ekran fotoðrafý çekme olayýný bilmediðim için görüntü atamýyorum ama isterseniz 'KEBABÝSTAN' (büyük harflerle yazýnca çýkýyo) klanýnda 'benim adým name'ye bakabilirsiniz. o düzeni de bu forumda görmüþtüm.Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bumu senin köy ?Evet
ama 6 tane tuzak var adam hepsini inaktif etmeye çalýþsa en 6-7 dev kaybeder. 200 kiþilik ordu kampýna göre 6 çarpý 5 ten 30 azýmsanacak bi þey deðil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapÝyi forumlar