Gönderen Konu: 6. Seviye Köy Düzeni Nasýl Sizce  (Okunma sayýsý 3022 defa)

Çevrimdýþý OblivionFury

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Scarlet
6. Seviye Köy Düzeni Nasýl Sizce
« : 07 Temmuz 2014, Pazartesi - 01:45 »
Beyler ben þuan resimdeki savunmayý kullanýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Depodaki ciddi miktarlara göre depolarýn yerleri havanlarýn yanýna veya baþka yerlere kaydýrmak suretiyle korumaya alabiliyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap alttaki resimlerdede son 1-2 gün içindeki savunmalarýmý göstericem.
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Saldýran arkadaþlar dýþarýdaki altýn madenleri, iksir toplayýcýlarý ve geri kalan binalarý yýkarak çok rahat 40 a geliyorlar zaten Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ve savaþlarýn çoðu %50 i geçemeden bitiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Sizce savunmada zafiyetler var mý varsa neler lütfen yardýmcý olun,daha güzel nasýl olur lütfen tavsiyelerinizi eksik etmeyin paintle kutu içine bile alsanýz benim için deðerli olur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimler biraz küçük oldu ayarlayamadým kusura bakmayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, Pazartesi - 01:52 Gönderen: OblivionFury »

Bu gece baskýn vaar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap