Gönderen Konu: acil yardim  (Okunma sayýsý 1126 defa)

Çevrimdýþý sebila

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : sebila54
  • Klaným : 300afyonlu
acil yardim
« : 20 Nisan 2014, Pazar - 10:32 »
Selam arkadaþlar benim bir sorunum var eski kullandigim telefonun ipohe 5 di sonra degistirdim telefonu android olan baska bir telefona gecirdim oyunu iyi ama eski telefonda hem apple kimligini hemde gc þifresini degistirdim clan i indirdigimde ayni oyun iniyor yeni telefondaki oyun kitleniyor degismesinin bir yolu yokmu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap?? Teþekkürler þimdiden

Çevrimdýþý elanora35

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 105
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 21 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
  • COC Nick : elanora35
  • Klaným : W Lords
Ynt: acil yardim
« Yanýtla #1 : 20 Nisan 2014, Pazar - 10:51 »
yardým etmek için yazýcaktým ama dediðinden biþi anlayamadým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap iza edermisin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ben OÐUZ TÜRKOÐLU
18 yaþýndayým
forumun etkin kulanýcýlarýndaným
whatsap için clas of clans gurubumuz var katýlmak için whatsabýnýz varsa 0531 937 67 82 bana mesaj atin cok sevinirim isteyen herkes guruba gelebilir. her konu hakkýnda konuþuyoruz oyun hakkýndada bolca sohbet ediyoruz. epey zevkli bi ortam sizi de bekleriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

elanora35 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: H-D IMPT (24 Nisan 2014, Perþembe - 13:38)