Yeni günceleme geldikten sonra bi tek ben deðil tüm cevremdeki arkadaþlarým da oluþan bi sorun oyun içindeki bug lar ve sorunlar
mesela
1- KLAN SAVASI HARÝTASINA GÝRDÝKTEN SONRA BÝ SAVAS A GÝRMEK SÝTEDÝÐÝMÝZDE GÝRMÝYO OYUNDAN ÇIKIP YENÝDEN GÝRÝYORUZ O ZAMAN SAVASA GÝREBÝLÝYORUZ
2- GÖZLEM ÖZELLÝÐÝ SAVASMAK ÝSTEDÝÐÝMÝZ ADAMA ÖNCEDEN BAKMAK ÝSTEDÝÐÝMÝZDE EN AZA 30-40 SANÝYE BEKLETÝYO
3- SABAHLEYÝN BARBAR HARÝTASINDA BÝ SAVAS YAPTIM SAVASIM SIRASINDA OYUN BÝ 10-15 SANÝYE GERÝ YE DÖNDÜ RESMEN VE SAVASI BÝTÝRDÝM YENDÝM ORDUM HÝÇ GÝTMEDÝ ÝLK DEFA OLDU BÖYLE BÝÞÝ AYNI ORDUM DURDU
4- YENÝ KLAN SAVASLARI ÝÇERSÝNDE GEZÝNMEK COK YAVAÞ SUNUCULAR BU ZAMANLARDA KASIYOMU BÝLMÝYORUM AMA SORUN ÇIKARTIYO
5- KONUÞMAYA ESKÝDEN MESAJ YAZDIGIM GÝBÝ DÝREK GÝDERDÝ SÝMDÝ EN AZINDAN BÝ 5 SN YE GEÇÝYO GÝTMESÝ ÝÇÝN
6- KLAN SAVASLARI SÝSTEMÝN YAVAÞLAMASINA SEBEP OLDU
7- ESKÝDEN BÝ SAVAS ÝÇERSÝNDEYKEN SARJINIZ BÝTTÝÐÝNDE YADA ÝNTERNETÝNÝZ KESÝLDÝÐÝNDE KALAN ORDUYLA SAVAS DEVAM EDERDÝ SÝZ YENÝDEN ACTIGINIZDA OYUNU O SAVAS BÝTMÝS OLUR VE SONUCUNU GÖRÜRDÜNÜZ SÝMDÝ ÝNTERNET KESÝLDÝÐÝNDE O ANDA SAVASI BÝTÝRÝYO
8-YENÝ BÝ GÜNCELEME GELMESÝ SART GÝBÝ GÖZÜKÜYO AMA BÝDE RESMÝ SAYFADA DEDÝKLERÝ ARKADAÞLAR ARASI SAVAS ÖZELÝÐÝDE BU GUNCELEMEYLE GELÝCEÐÝNÝ SÖLEMÝÞLERDÝ GELMEDÝ COK ÜZDÜ
ama tabiki bu güncelleme ile oyuna yeni bi soluk gelmesi ve yeni savaþ sartlarýnýn ve klanýmýz ile birlikte yurumeye alýstýrmak için cok iyi bi günceleme oldu fakat eþitsiz daðýlým ve belirlenmesi gereken kurallar var
ha bide sunuda ekliyim klan savaslarýndaki herkesin herkese saldýrmasý kötü bi acýk olmus bizim savasýmýzda karsý klan bizim en son daki adamdan baslamýs öyle saldýrmýs hep en son dan baslamýslar bunun daha çok eþit güçtekilerinle savasmaya doðru cevrilmesi gerekiyo yani bunun içinde kime saldýrýp yýldýz hesabýyla deðil karþýndakinden kupa yada puan sistemi ile olmasý lazým