Gönderen Konu: klan savaslarý güncelemesi ile gelen sorunlar  (Okunma sayýsý 3502 defa)

Çevrimdýþý elanora35

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 105
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 21 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
  • COC Nick : elanora35
  • Klaným : W Lords
klan savaslarý güncelemesi ile gelen sorunlar
« : 11 Nisan 2014, Cuma - 17:57 »
Yeni günceleme geldikten sonra bi tek ben deðil tüm cevremdeki arkadaþlarým da oluþan bi sorun oyun içindeki bug lar ve sorunlar
mesela
1- KLAN SAVASI HARÝTASINA GÝRDÝKTEN SONRA BÝ SAVAS A GÝRMEK SÝTEDÝÐÝMÝZDE GÝRMÝYO OYUNDAN ÇIKIP YENÝDEN GÝRÝYORUZ O ZAMAN SAVASA GÝREBÝLÝYORUZ

2- GÖZLEM ÖZELLÝÐÝ SAVASMAK ÝSTEDÝÐÝMÝZ ADAMA ÖNCEDEN BAKMAK ÝSTEDÝÐÝMÝZDE EN AZA 30-40 SANÝYE BEKLETÝYO
3- SABAHLEYÝN BARBAR HARÝTASINDA BÝ SAVAS YAPTIM SAVASIM SIRASINDA OYUN BÝ 10-15 SANÝYE GERÝ YE DÖNDÜ RESMEN VE SAVASI BÝTÝRDÝM YENDÝM ORDUM HÝÇ GÝTMEDÝ ÝLK DEFA OLDU BÖYLE BÝÞÝ AYNI ORDUM DURDU
4- YENÝ KLAN SAVASLARI ÝÇERSÝNDE GEZÝNMEK COK YAVAÞ SUNUCULAR BU ZAMANLARDA KASIYOMU BÝLMÝYORUM AMA SORUN ÇIKARTIYO
5- KONUÞMAYA ESKÝDEN MESAJ YAZDIGIM GÝBÝ DÝREK GÝDERDÝ SÝMDÝ EN AZINDAN BÝ 5 SN YE GEÇÝYO GÝTMESÝ ÝÇÝN
6- KLAN SAVASLARI SÝSTEMÝN YAVAÞLAMASINA SEBEP OLDU
7- ESKÝDEN BÝ SAVAS ÝÇERSÝNDEYKEN SARJINIZ BÝTTÝÐÝNDE YADA ÝNTERNETÝNÝZ KESÝLDÝÐÝNDE KALAN ORDUYLA SAVAS DEVAM EDERDÝ SÝZ YENÝDEN ACTIGINIZDA OYUNU O SAVAS BÝTMÝS OLUR VE SONUCUNU GÖRÜRDÜNÜZ SÝMDÝ ÝNTERNET KESÝLDÝÐÝNDE O ANDA SAVASI BÝTÝRÝYO
8-YENÝ BÝ GÜNCELEME GELMESÝ SART GÝBÝ GÖZÜKÜYO AMA BÝDE RESMÝ SAYFADA DEDÝKLERÝ ARKADAÞLAR ARASI SAVAS ÖZELÝÐÝDE BU GUNCELEMEYLE GELÝCEÐÝNÝ SÖLEMÝÞLERDÝ GELMEDÝ COK ÜZDÜ

ama tabiki bu güncelleme ile oyuna yeni bi soluk gelmesi ve yeni savaþ sartlarýnýn ve klanýmýz ile birlikte yurumeye alýstýrmak için cok iyi bi günceleme oldu fakat eþitsiz daðýlým ve belirlenmesi gereken kurallar var

ha bide sunuda ekliyim klan savaslarýndaki herkesin herkese saldýrmasý kötü bi acýk olmus bizim savasýmýzda karsý klan bizim en son daki adamdan baslamýs öyle saldýrmýs hep en son dan baslamýslar bunun daha çok eþit güçtekilerinle savasmaya doðru cevrilmesi gerekiyo yani bunun içinde kime saldýrýp yýldýz hesabýyla deðil karþýndakinden kupa yada puan sistemi ile olmasý lazým
GÜNCELEME SORUNLU

ben OÐUZ TÜRKOÐLU
18 yaþýndayým
forumun etkin kulanýcýlarýndaným
whatsap için clas of clans gurubumuz var katýlmak için whatsabýnýz varsa 0531 937 67 82 bana mesaj atin cok sevinirim isteyen herkes guruba gelebilir. her konu hakkýnda konuþuyoruz oyun hakkýndada bolca sohbet ediyoruz. epey zevkli bi ortam sizi de bekleriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
Ynt: klan savaslarý güncelemesi ile gelen sorunlar
« Yanýtla #1 : 13 Nisan 2014, Pazar - 09:43 »
Þuan daha kötüsü gelen güncelleme ile oyunun açýklarý çýktý. Onlar kapatýlmazsa yakýnda pek emek ile kasýlan köy kalmýyacak.

Çevrimdýþý beastmaster

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    43 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ismail
  • Klaným : 1923TÜRK-1923TÜRK5
« Yanýtla #2 : 13 Nisan 2014, Pazar - 13:14 »
Benim de klan savaþýnda kazandýðým 3 yýldýzlý saldýrýyý ilk baþta gösteriyordu. Sonra oyun bakým arasýna girdi cýktý ve benim saldýrýyý geçersiz saydý. O köye klanýmdan baþka birisi saldýrmýþ ve iki yýldýzda kaldýk. Ben de baþka köyden bir yýldýz alabildim ve savaþta toplamda bir yýldýz kazanmýþ oldum.

Ýþin daha da garibi yeni gelen görevler içerisinde klan savaþýndan kazanýlan yýldýz görevinde o üç yýldýz geçerli sayýlmýþ ve dört yýldýz kazanmýsým olarak görünüyor.

Ama tamamen farklý ve çaplý br güncelleme olduðunu göz önünde bulundurursak eðer bu açýklarýn zaman içerisinde kapatýlacaðýný düþünüyorum ki supercell bana göre bu iþi iyi yapýyor. Yeter ki bu süre çok fazla uzamadan bir çözüm yoluna gidilsin.

Çevrimdýþý elanora35

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 21 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 13 Nisan 2014, Pazar - 22:31 »
katýlýyorum oyunun acýklarý var

ben OÐUZ TÜRKOÐLU
18 yaþýndayým
whatsap için clas of clans gurubumuz var katýlmak için whatsabýnýz varsa 0531 937 67 82 bana mesaj atin cok sevinirim isteyen herkes guruba gelebilir. her konu hakkýnda konuþuyoruz oyun hakkýndada bolca sohbet ediyoruz. epey zevkli bi ortam sizi de bekleriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý LegenD-R

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 423
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 172 Mesajý Toplam
    266 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LegenD-R
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #4 : 13 Nisan 2014, Pazar - 22:45 »
ne gibi açýklar var ki?

Çevrimdýþý elanora35

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 21 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 14 Nisan 2014, Pazartesi - 14:11 »
ya nasý anlatýyým ki göstermeden anlatýlcak þeyler deðil

ben OÐUZ TÜRKOÐLU
18 yaþýndayým

Çevrimdýþý LegenD-R

• 68.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 423
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 172 Mesajý Toplam
    266 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LegenD-R
  • Klaným : 1923TÜRK
« Yanýtla #6 : 14 Nisan 2014, Pazartesi - 14:19 »
kolay altýn ve iksir kazanma

inþaat sürelerini kýsaltma

gibi þeyler deðildir umarým

Çevrimdýþý elanora35

• 32.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 21 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 17 Nisan 2014, Perþembe - 22:57 »
yok o kadar buyuk açýklar deðil merak etme

ben OÐUZ TÜRKOÐLU
18 yaþýndayým