Gönderen Konu: Klan Savaþý Rehberi  (Okunma sayýsý 2647 defa)

Çevrimdýþý Paranormal

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 12
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Hydrea
  • Klaným : :( Yok
Klan Savaþý Rehberi
« : 22 Mart 2015, Pazar - 13:24 »
Merhaba arkadaþlar. Bugün sizlere klan savaþý rehberi yapacaðým. Foruma katkým olsun dedim. Ne kadar yeni olsamda forumda olsun yani Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tamam baþlayalým.

KLAN SAVAÞI ÖNCESÝ ADAM SEÇME

Birçok adam burada hata yapýyor. Pek güvenmediði kiþileri savaþa alýyor sonra normal olarak adam hazýrlýkta klandan çýkýyor. Genelde tanýdýðýnýz kiþileri veya uzun zamandýr olanda olan kiþileri almak daha mantýklýdýr.

KLAN SAVAÞI HAZIRLIÐI

Tamam. Arkadaþlarýnýzla klan savaþýna girdiniz. Hazýrlýk günü sizin ve arkadaþlarýnýzýn yapmasý gereken rakip klandaki adamlara bakýp kime saldýracaðýnýzý seçmeniz. Ben 1 kiþiyi seçmenizi tavsiye ederim. Eðer arkadaþýnýz yýldýz alamazsa veya 1 yýldýz alýrsa onu 3 yýldýz yapmak için saldýrabilirsiniz. Sonra klan kalelerine asker yollamak var. Bunu bazý kiþilere yüklemeyin. Eðer lider posta ile "Kimse kalelere asker yollamasýn ben yollayacaðým" derse gerek yok yollamanýza. Ama mümkün olduðunca çok klan kalelerine asker yollayýn. Örnek olarak 15 kiþiliklere 3 sihirbaz 3 okçu (bir okçuyu da arkadaþýnýz yollasýn.) 20 kiþiliklere 1 ejder 25 kiþiliklere 1 ejder 1 sihirbaz 1 okçu gibi þeyler yollayýn. Asla boþ kalmasýnlar.

KLAN SAVAÞI GÜNÜ

Klan savaþý günü gelmeden asker yapmayý unutmayýn ! Örnek olarak 180 kiþilik ordu kampýna 9 ejder veya 16 dev 2 þifacý 16 sihirbaz  8 okçu  200 lük ordu kampýna 10 ejder , 9 ejder 20 okçu veya 16 dev 2 þifacý 20 sihirbaz 12 okçu gibi yöntemler kullanabilirsiniz. Klan savaþý günü geldi þimdi. Askerlerimiz ve büyüleriniz hazýr. Arkadaþlarlarýnýza bakýn. Kim kime saldýrmýþ. Eðer sizin saldýracaðýnýz kiþiye saldýrýlmýþ ama hiç yýldýz alýnmamýþ ise tekrarýný izleyin ki "Nereden girmem mantýklý olur ?", " Acaba askerlerim buna saldýrmak için elveriþli mi ?" diye kendinize sorular sorun. Eðer hepsi olumlu sonuç çýkarýrsa sonraki maddeye geçelim.

SAVAÞ ANI

Tamam. Saldýr tuþuna bastýnýz ve köye nereden saldýracaðýnýzý biliyorsunuz. Ýlk iþiniz klan kalesini boþaltmak olsun. Tabi bazý taktikler de gerek yok. (Ejder saldýrýlarý, golem saldýrýlarý vb.) Klan kalesini ilk önce çýkarmanýz lazým. Nasýl mý ? Örnek olarak 1 veya 2 domuz binicisi yapýn ve klan kalesine en yakýn yerden yollayýn. Onlar çýkacaktýr. Eðer dýþarýya yakýn ise birkaç barbar da çýkarabilir. Sonra klan kalesinin kapasitesine bakýn. Zaten anlaþýlýr kaçýncý seviye olduðu. Ardýndan o çýkan birliklerin kapladýðý yeri toplayýn. Yetmiyor mu ? Tekrar çýkarmaya çalýþýn. Çýkmaz ise tam dolu deðildir.sonra köþeden bir barbar veya okçu ile onlarý savunmanýn dýþýna çýkarýn. Çýkardýktan sonra bazý taktikler vardýr. Bunlardan birisi hepsini ayný yere getirip tepesine balon koymaktýr. Balonu direk patlatýrlar ve balon üstlerine düþer. Ölmezlerse birkaç okçu veya barbar iþlerini görür. Sonra saldýrý taktiðiniz örneðin dev þifacý olsun. Ýlk devleri salýn. Ama ayný yere basýlý tutup deðil ! Biraz daðýnýk atýn ki yaylý tuzak veya dev bomba hepsine etki etmesin. Sonra onlarý hava savunmaya kadar þifa büyüsü ile ayakta tutun. Hava savunmanýn teki patlar ise bir þifacýyý yollayýn. Diðer þifacýyý baþka taraftan yollayýn. (diðer hava savunmasýný oradan yollamayýn.) Bu sayede hava bombalarý ikisine de etki etmez. Devler hava savunmanýn oraya gelince þifacýnýn teki büyük ihtimal ölecektir. Diðeri de ölür ise pek birþey olmaz gibi geliyor bana. Çünkü adamlar genelde hava savunmalarý ters yerlere koyuyor. Diðerine gelince pek savunma birimi kalmýyor. Devler savunmayý imha etti. Siz sihirbazlarý yollamýþtýnýz ve de onlar köy binasýna kadar diðer birimleri yok etti. Ýçiniz rahat olsun. Çünkü büyük ihtimal kazandýnýz ve klana 3 yýldýz baðýþladýnýz. Tamam þimdi diðer saldýrýnýzý yapmanýz gerekiyor ise ayný þekilde saldýrabilirsiniz.

KLAN SAVAÞI SONUCU

Sonuç olarak ya kaybettiniz ya kazandýnýz. Moralinizi bozmayýn ve klan savaþý bonusunuzu toplayýn. Ondan sonra klaný motive edin. "Olsun sonrakine baþaracaðýz.", " Moralleri bozmayýn rakip klan iyiydi." gibi þeyler söyleyin. Ardýndan yeni klan savaþý aramasý baþlarýn ve klan savaþlarýnda savaþmaya devam edin.

Benim için bu kadar arkadaþlar. Alýntý deðildir. Eksiðim varsa söyleyebilirsiniz. Yardýmýn dokunduysa ne mutlu bana Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Paranormal 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TheKinq (22 Mart 2015, Pazar - 13:31)