Gönderen Konu: arkadaþlar yardýmcý olurmusunuz lütfen..  (Okunma sayýsý 1734 defa)

Çevrimdýþý mtin.gven

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 55
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Metin
Ynt: arkadaþlar yardýmcý olurmusunuz lütfen..
« Yanýtla #12 : 18 Mayýs 2014, Pazar - 00:01 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kardeþ Benim 100 bin iksir gidiyor goblinlerden veya da klan savaþýnda iyi alýrsýn asker için ise 2 þifa 15dev 5 duvar yýkýcý bas diðerlerine eþit barbar okçu bas ama barbarlarý once koyman daha iyi olur

Barbar kullanmaný tavsiye etmem ve bende 2 þifacý yapýyodum fakat boþa 1 tane 14 asker lik yerin gidiyo 1 þifacý yetiyo bence ayný taktik fakat 1
 þifacý ve kalaný okçu bas barbarlar iþ görmez çabuk ölür yakýn saldýrdýðý için hemende ölürsün

80 lvle kadar 1 sifaci yeterli ama eðer koyu yikmak istiyorsan hava savunmasý sayisi artacaðýndan 2 sifaci gerekecektir eðer hala devsifaci yapiyosan :-) :-)

Çevrimdýþý mtin.gven

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 55
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Metin
« Yanýtla #13 : 18 Mayýs 2014, Pazar - 00:03 »
200 okçuyuda denedim ilk savaþtan üzerime havan yedim  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
4 duvarcý kullanýyorum bana yetiyo açýkçasý deðiþik bir saldýrý düzeni kullanýyorum memnunum ama genede 8 duvarcýyý denicem teþekkürler
Önemli deðil ne demek forumun amaci bu dedigimgibi 8 duvar daha iyidir zaten 8 kiþi daha fazla yer oluyor 8 okcu basmayi ver:-) :-)

Çevrimdýþý Celk273

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    23 Kere Beðenildi
  • COC Nick : P0pil1adam
  • Klaným : SON OSMANLILAR
« Yanýtla #14 : 19 Mayýs 2014, Pazartesi - 00:49 »
Okcu savaþý yap diyene katýlýyorum,önemli olan madenlerde birikmiþ ganiyi bulmak biraz aramak lazm,bazý geceler madenlerde cok cýkýyor ,200 okcu olayý mantklý hemde zevklý🙊