Gönderen Konu: Yardim!  (Okunma sayýsý 1162 defa)

Çevrimdýþý DarkEjder

• 16.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 47
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : 1. Hesap: ONUR / 2. Hesap: KaraEjder
Yardim!
« : 05 Haziran 2014, Perþembe - 19:05 »
Selamýn aleyküm beyler.

Th7 yapýyorum ve direk ejderha acacagim iksir depom 3 gun öncesine kadar tam doluydu. Fakat 2 3 gun icinde baya bi hasar gördüm. Depom 500.000 e indi. Yardim istiyorum depolarimi nasil koruyabilirim.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý CihatFarz

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 26
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : EbuzeR
  • Klaným : Þuan klaným Yok
Ynt: Yardim!
« Yanýtla #1 : 17 Haziran 2014, Salý - 16:39 »
Aleykum selam kardeþim.Depolarýný korumak için köy binanýn dýþarýya tam KORUNMASIZ bir þekilde  býrak (BU SEKÝLDEKÝ KOY DUZENLERÝ ÝNTERNETTE VAR KÖY BÝNASÝ 7 FARMÝNG YAZ BULURSUN GUZEL BÝ TANE) PEKÝ BUNUN FAYDALARI NE OLACAKDERSEN?
1-)EGER KUPA KASAN BÝR ADAMA DENKGELÝRSEN SANA 12 SAATLÝK KALKAN KAZANDÝRACAK VE GANÝMETÝNÝ KORUMUÞ OLACAKSIN
2-)ÝCERDE YER ACÝLMÝS OLACAK BÝNA DÝAARDA OLDUGU ÝCÝN ..
EMEGE SAYGÝ.....
 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: Yardim!
« Yanýtla #2 : 18 Haziran 2014, Çarþamba - 02:41 »
Küçük bir bilgi ama oyundan çýkmadan önce ordunu tam doldur tam olcak ama 180 yerin varsa 180 askeri doldur ve kýþlalarýnda duvar yýkýcý üret 2000 iksir 1 duvar yýkýcý kýþlanýn 50 yeri olduðunu düþünürsek 4 kýþla ile 200 yer 100 duvar yýkýcý demek yani 200.000 iksir korursun daha az alýrlar ama ordunu full doldur ve oyuna tekrar döndüðünde duvar yýkýcýlarý iptal etmeyi unutma yoksa savaþa duvar yýkýcý ile gidersin umarým iþine biraz yarar  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.