Gönderen Konu: Uzun süre oynayýp banlanma  (Okunma sayýsý 1813 defa)

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
Uzun süre oynayýp banlanma
« : 05 Temmuz 2014, Cumartesi - 19:16 »
Merhaba arkadaþlar, benim bi sorum var. Benim arkadaþým oyunda uzun süre kalýyor ve birkaç dakikalýðýna oyundan atýlýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 2-3 aydýr bunu devam ettiriyor hep uzun süre kalýp atýlýyor. Bende bu durumdan biraz þüphelendim yani oyunu hep uzun süre oynadýðý için þirket onu banlarmý?

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý FabriKatör

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Sen kapat ben arýyým.
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : FabriKatör`
Ynt: Uzun süre oynayýp banlanma
« Yanýtla #1 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 23:43 »
Þimdi benim bi arkadaþým var,iþte onun da sevdiði biri var ama açýlamýyo kem küm. ehem ehem  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Öyle bir haklarý olacaðýný sanmýyorum.Sonuç olarak günlük giriþ sýnýrlamasý olmayan bir oyun.

Þekil þemal merak edene; instagram/cihanfj
Ýletiþim kurmak isteyene; twitter/cihanfj

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #2 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 23:51 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Þimdi benim bi arkadaþým var,iþte onun da sevdiði biri var ama açýlamýyo kem küm. ehem ehem  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Öyle bir haklarý olacaðýný sanmýyorum.Sonuç olarak günlük giriþ sýnýrlamasý olmayan bir oyun.

Cümleye giriþiniz deðiþik geldi ?

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba arkadaþlar, benim bi sorum var. Benim arkadaþým oyunda uzun süre kalýyor ve birkaç dakikalýðýna oyundan atýlýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 2-3 aydýr bunu devam ettiriyor hep uzun süre kalýp atýlýyor. Bende bu durumdan biraz þüphelendim yani oyunu hep uzun süre oynadýðý için þirket onu banlarmý?
Hergün banada oluyor oyun sabahtan akþama kadar açýk olduðu için ban yiyorum fakat 2-3 dk sonra düzeliyor.Bizim için yapýlan bir þey.Sürekli oyun oynamamamýz hakkýnda

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý FabriKatör

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Sen kapat ben arýyým.
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : FabriKatör`
« Yanýtla #3 : 10 Temmuz 2014, Perþembe - 23:58 »
@Anil97 Doðrudur tabikii deðiþik gelebilir.

Belirli süre aktif olan oyuncularý sistemden atmalarýnýn sebebi,bazý kurnaz kiþilerin;sürekli köyünü aktif etmek için oyunda online kalacak yollar bulmasýdýr. bkz. (Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap) Bu tarz oluþumlarý diðer oyunculara haksýzlýk olarak gören yönetim o þekilde bir çözüm bulmuþ   Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Þekil þemal merak edene; instagram/cihanfj
Ýletiþim kurmak isteyene; twitter/cihanfj

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #4 : 11 Temmuz 2014, Cuma - 00:07 »
Bir bakýma buda doðru dediðiniz.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.