Gönderen Konu: 9.Seviye Köyüm  (Okunma sayýsý 1228 defa)

Çevrimdýþý endo16

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : endo
9.Seviye Köyüm
« : 17 Mayýs 2013, Cuma - 03:47 »
Binayý 9.seviyeye çýkartmakta aceleci davrandýðým için piþmaným bu bir gerçek Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Köyüm hakkýndaki düþüncelerinizi bekliyorum ve ayrýca telefon 3g s yazýlar küçük çýkýyor bunu düzeltmenin bi yolu var mýdýr ?
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tayfield

• Ziyaretçi
Ynt: 9.Seviye Köyüm
« Yanýtla #1 : 17 Mayýs 2013, Cuma - 03:57 »
malesef düzenin pek de güçlü deðil birimlerin birbirini desteklemesi çok önemli  sende farkýndasýnki acele etmissin yükselmekte bu yüzden bolca kupa düþüp ganimet kasmalýsýn bü yüzdende depolarýný koruyacak bir düzene geçmelisin forumda hazýr köy düzenleri bölümünde bir çok düzen bulabilirsin birisini begenir ve kendin için uygulayabilirsin.
3g s için yazýlar nasýl büyü bilmiyorum malesef

Çevrimdýþý endo16

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : endo
Ynt: 9.Seviye Köyüm
« Yanýtla #2 : 17 Mayýs 2013, Cuma - 04:05 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
malesef düzenin pek de güçlü deðil birimlerin birbirini desteklemesi çok önemli  sende farkýndasýnki acele etmissin yükselmekte bu yüzden bolca kupa düþüp ganimet kasmalýsýn bü yüzdende depolarýný koruyacak bir düzene geçmelisin forumda hazýr köy düzenleri bölümünde bir çok düzen bulabilirsin birisini begenir ve kendin için uygulayabilirsin.
3g s için yazýlar nasýl büyü bilmiyorum malesef
düþüncelerin için teþekkür ederim biliyorum birbirlerinin desteklemesinin eksik olduðunu onun için bol ganimet kasmaya çalýþýyorum okçularýn 2si dýþýnda geri kalan 9.seviye onlarý bitirip toplarý ve sihirbazlarý geliþtirmeye çalýþýyorum

endo16 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: savas.kocyigit (20 Mayýs 2013, Pazartesi - 11:02)