Gönderen Konu: Ganimet Topluyoruz #2  (Okunma sayýsý 1186 defa)

Çevrimdýþý Caniko

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 140
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 20 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Can
  • Klaným : kelebek
Ganimet Topluyoruz #2
« : 05 Eylül 2014, Cuma - 20:38 »
Kanalýma Abone olmayý ve beðenmeyi unutmayalým okullar açýlýnca sesli videolar gelicek

Can
14
Ýstanbul

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 214
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EzerimLoooo
  • Klaným : 50 spartalý
Ynt: Ganimet Topluyoruz #2
« Yanýtla #1 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 01:17 »
Okullar açýlýmca ses mi güreleþiyor. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ben de çok þanslýyýmdýr. 1 sate 1.5/2m garanti çýkartýyorum. Ama galiba arada videoyu kestin
Ýntroya ihtiyacýn olursa beni bulabilirsin. Sony vegas pro 12 ile çok güzel introlar yapabiliyorum. Ýntro paketi senden yapamasý benden Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama köþesine kendi prodigþýnýmý yazmama izin verisen tabi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.
Chaster herkeze baþarýlar...
50 spartalý klanýmýza herkezi bekliyoruz. Lider alt_irm.
Yazýmý okuyanlara teþekürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Caniko

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 140
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 20 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Can
  • Klaným : kelebek
Ynt: Ganimet Topluyoruz #2
« Yanýtla #2 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 20:52 »
Espri iyimiþ  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama evde kardeþimleyim okullar açýlýnca 1 saat 2 saat boþ olucam o aralar günde 4 5 video 20 dk ilk atarým herhalde. intro bende yapmaya çalýþýyorum ama daha program indirmedim eðer hiç yapamassam senden rica ederim.

Can
14
Ýstanbul