Gönderen Konu: þuan only olan 200 üyemizden bakalým kaçý bizi seviyor?  (Okunma sayýsý 3526 defa)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: þuan only olan 200 üyemizden bakalým kaçý bizi seviyor?
« Yanýtla #12 : 03 Ekim 2014, Cuma - 22:13 »
Baþ tacýsýn dayýcým

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (03 Ekim 2014, Cuma - 22:14)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #13 : 03 Ekim 2014, Cuma - 22:16 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Konu 67 kez okunmuþ ama 3-5 kiþi yazmýþ, forumdaki katýlýmý arttýrmak gerek bence.

Forumda sýkýntýsý veya sorusu olmadýðý müddetçe kimse katýlým yapmýyor dogru.  Ama bu bölümümüzde bu tür konularla, forum oyunlarýyla üyelerimizin forumda daha keyifli zaman geçirmesini ve daha çok katýlýmda bulunmasýný saðlayacaðýz.

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #14 : 03 Ekim 2014, Cuma - 23:26 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sa, noluyo burada Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap kim kimi seviyor.? Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ben hepinizi seviyorum, saygýlar
Dayý bizde seni seviyoruzz  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ben tüm yönetimdeki abilerimi ve yönetimde olmayan tüm abi abla ve kardeslerýmý sevýyorum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

LeafLook 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: TReeArms (04 Ekim 2014, Cumartesi - 08:23), uzaya (04 Ekim 2014, Cumartesi - 08:21), (04 Ekim 2014, Cumartesi - 07:20)