Gönderen Konu: oyundan düþme  (Okunma sayýsý 1149 defa)

Çevrimdýþý giresunq

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : giresunq
  • Klaným : North
oyundan düþme
« : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 12:02 »
acil yardým arkadaþlar ios 4s telefonu 7.1.2 ye güncelledim ilk hafta sorun yoktu ama ikinci hafta oyunu açýyorum enfazla 5 saniye sonra oyun kapanýyor yeniden açýyorum yine 5 saniye tekrar kapanýyor facebook baðlantýsý var 6gb boþ alan var ama ne zaman oyunu açsam 5sn sonra oyun kapanýyor yardýmlarýnýzý ve önerilerinizi bekliyorum

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Ynt: oyundan düþme
« Yanýtla #1 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 18:15 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
acil yardým arkadaþlar ios 4s telefonu 7.1.2 ye güncelledim ilk hafta sorun yoktu ama ikinci hafta oyunu açýyorum enfazla 5 saniye sonra oyun kapanýyor yeniden açýyorum yine 5 saniye tekrar kapanýyor facebook baðlantýsý var 6gb boþ alan var ama ne zaman oyunu açsam 5sn sonra oyun kapanýyor yardýmlarýnýzý ve önerilerinizi bekliyorum

O güncellemeyi yapan iki arkadaþýn telefonu dondu, birini garantiden hallettiler, diðeri için yapacak bir þey yok demiþler, ben cesaret edip güncelleyemedim, o sürümde 4 ve 4s ler için bir problem var, istersen teknik desteðe bir baþvur

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

TReeArms 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Maçkalý (08 Eylül 2014, Pazartesi - 23:36), (08 Eylül 2014, Pazartesi - 18:22)