Gönderen Konu: Ýpod Taki Game Center Hesabýmý Android Aktardým Aktarmasaydým Keske Yardýmmmm.!!  (Okunma sayýsý 1883 defa)

Çevrimdýþý BerkayYanar

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : 8erk4y 95
  • Klaným : EMERGENCY 112
Merhaba Arkadaþlar Ben Eskiden Ýpod Ýle Oyuna Baþladým Ve Köyümü Geliþtirdim Sonra Android S3 Mini Telefon Aldým Ve Köyümü Ona Aktardým Oynadým oYUNU Baya Bi Telefonum Bozulduu s3 Garantiye Yolladým Ve garantiden geldiðinde hersey silinmis google hesabýmý filan unuttum ve tekrar clash of clans indirdim ve köyüm 0 lvl basladý tekrar ipod girip ordaki köyümü ayný þekil andorid aktarmak istedim ama su hatayý aldým mevcut köy zaten baðlý diyordu bu yüzden böyle kaldým sorunu nasýl cözebilirim ipodtaki hesabýmý android aktarabilirim yada game center hesabýmý googleye aktarma þansým varmý yardým ederseniz cok sevinirim lütfen cevap bekliyorum :S

aDemm078

• Ziyaretçi
Oyuna kayýtlý google hesabýnýzý unuttuðunuz için birþey yapamazsýnýz. Geçmiþ olsun , iyi forumlar.

Çevrimdýþý Leadsoldiers067

• 29.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 93
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 12 Mesajý Toplam
    16 Kere Beðenildi
Tel resetlendiðinde google play hesabýn silinmez hesabý biliyosan hesabýn yüklenir bilmiyorsan geçmiþ olsun demekten baþka biþey yok.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
hesabý bulmaktan baþka çözüm yolu yok;

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap