Gönderen Konu: Savunmadan Kupa Kazanmak Ýçin(deðiþik bir taktik)  (Okunma sayýsý 8831 defa)

Çevrimdýþý huersa

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 71
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 27 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
  • COC Nick : huersa
  • Klaným : 1923TÜRK2
Savunmadan Kupa Kazanmak Ýçin(deðiþik bir taktik)
« : 07 Þubat 2013, Perþembe - 10:08 »
Oyunda 2 amaç var ganimet ve kupa.

Benim merak ettiðim konu, savunmada kupa kazanmak için þu taktiði uygulayabilir miyiz;

- Tüm depolarý saldýrýya açýk konumda býrakmak.

Herkes saldýrmadan önce alacaðý ganimete ve depolarýn nerde olduðuna bakar deðil mi, amaç ganimetse tüm köyü dümdüz etmeden de savaþ bitirilebilir. Köy yýkýlmadýðý için savunmadan da kupa kazanabiliriz.

- Sizce uygulanabilir mi?

huersa 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Mr fasruk (18 Aðustos 2015, Salý - 23:27)

Çevrimdýþý Ziyaretci

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1277
  • Rep Puaný : 25
  • 1124 Mesajý Toplam
    3673 Kere Beðenildi
Ynt: Savunmadan Kupa Kazanmak Ýçin(deðiþik bir taktik)
« Yanýtla #1 : 07 Þubat 2013, Perþembe - 10:13 »
Merhaba. Konuna farklý açýdan bakayým çünkü cümlelerini anlamakta biraz sýkýntý çektim...

Þimdi; Depolar ve Köy Binasýnýn ayný anda muhafaza edilebileceði kanaatindeyim. Verilen hasarda amaç kupa düþmekse bina dýþarý çýkarýlýyor ve savaþ zaten kazanýlýyor ve depolarada ulaþýlýrsa kupayla ganimet ayný anda kazanýlmýþ oluyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Asker kombinasyonun nasýl bilmiyorum ama; ganimet kasacaksan ve köy binasý dýþarýdaysa önce binayý yýkacak sonra ganimet kasacak köy ara. Ve sen düzenini hem köy hemde ganimet düzeni üzerine kur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ýyi oyunlar ...

Ziyaretci 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Mr fasruk (18 Aðustos 2015, Salý - 23:27)

Çevrimdýþý Merttim06

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 36
  • Rep Puaný : 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MertSustam
  • Klaným : 1923TÜRK2
« Yanýtla #2 : 13 Þubat 2013, Çarþamba - 17:22 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Merhaba. Konuna farklý açýdan bakayým çünkü cümlelerini anlamakta biraz sýkýntý çektim...

Þimdi; Depolar ve Köy Binasýnýn ayný anda muhafaza edilebileceði kanaatindeyim. Verilen hasarda amaç kupa düþmekse bina dýþarý çýkarýlýyor ve savaþ zaten kazanýlýyor ve depolarada ulaþýlýrsa kupayla ganimet ayný anda kazanýlmýþ oluyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Asker kombinasyonun nasýl bilmiyorum ama; ganimet kasacaksan ve köy binasý dýþarýdaysa önce binayý yýkacak sonra ganimet kasacak köy ara. Ve sen düzenini hem köy hemde ganimet düzeni üzerine kur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ýyi oyunlar ...

Aynen bende anlayamadým fakat ama anladýðým kadarýyla yapman gereken madenlere saldýrýr oyunu bitirmen.

Ýmzaya gerek yok zamanla anlaþýlýr nasýl biri olduðum zaten Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Sibelt

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Sibel t.
  • Klaným : TEKVATAN
« Yanýtla #3 : 15 Þubat 2013, Cuma - 00:35 »
Arkadaþýn demek istediði :
"Ganimet kasanlar, hem kupa kasanlar kupalarýný alýp gitsin diye hem de kalkan almak amacýyla köy binasýný dýþarýya koyuyorsa
Kupa kasan arkadaþlarda, gözü altýnlarda olanlar kupaya ilgilenmeyenler altýnlarý iksirleri alýp gitsin diye depolarý dýþarýya köy binasýný içeriye koysak, savunmadan kupa kazanýrýz deðil mi,"

Bencede gayet mantýklý fakat kupa da gözü olanlar sýrf kupa için onca þeyden vazgeçer mi sormak lazým.

Sibelt 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Ignorance (16 Þubat 2013, Cumartesi - 18:09), krnc (15 Þubat 2013, Cuma - 01:24)

Çevrimdýþý Headshot

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 102
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 19 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Dreamstick
« Yanýtla #4 : 15 Þubat 2013, Cuma - 16:09 »
Dediðin doðru ama ya hammadde madendeyse ?

Game Center: ^Headshot^

Çevrimdýþý Asdqwezxc

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 17
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : entrance 47
  • Klaným : 14ottoman53
« Yanýtla #5 : 16 Þubat 2013, Cumartesi - 15:00 »
Ben de ne demek istediðini anladým. Ancak madenleri içeri alacaksan içindekileri biriktirip toplamaný tercih ederim. Mantýksýz bir fikir gibi gelmiyor aslýnda hem öyle yaptýktan sonra adam kupa kaybetmemek için dalabilir köyünü iyi dizersen kupa da kazanýrsýn ganimet de kaybetmezsin. Böyle yazýnca bana da gayet mantýklý gibi geldi
« Son Düzenleme: 16 Þubat 2013, Cumartesi - 23:33 Gönderen: Yekta41 »

HEY DOSTUM!!! HAKETTÝYSEM +REP LÜTFEN!

Asdqwezxc 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Sibelt (16 Þubat 2013, Cumartesi - 16:42)