Gönderen Konu: TH9 Ganimet Düzenim (Koridor Sistemi)  (Okunma sayýsý 2239 defa)

Çevrimdýþý Faray13

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • ARA - BUL - YOK ET!
  • 6 Mesajý Toplam
    25 Kere Beðenildi
  • COC Nick : IMFaray
  • Klaným : Search NDestroy #P9L8PRLV
TH9 Ganimet Düzenim (Koridor Sistemi)
« : 08 Ekim 2014, Çarþamba - 17:52 »
TH9 Ganimet Düzenim (Koridor Sistemi)

Merhaba arkadaþlar. Hepinizin bildiði gibi COC keyifli ve baðýmlýlýk yaratan bir oyun. Çoðumuz saatlerimizi bu oyunun baþýnda geçiriyoruz. Kimimiz ganimet kimimiz kupa peþinde. Benim deðinmek istediðim nokta ise ganimet. Onca uðraþlarla elde ettüðimiz ganimetleri korumaya gelince de bu hepimizin klasikleþmiþ bir sorunu.

Bu konu ile ilgili olarak sizlere düzenimi paylaþmak istiyorum. Bir hafta oldu bu düzeni oluþturalý ve gayette memnunum. Dikkat ederseniz ordu kamplarýnýn yanýndaki duvarlar tam bir sur oluþturmuyor, aralarda gedikler var. Aþaðýda bu haftaya ait savunma istatistiklerimi paylaþýyorum, inceleyebilirsiniz. Bu savunma istatistiklerini köydeki koridorlara borçluyum desem yeridir. Gerçi ben onlara ATEÞ GEÇÝTLERÝ (300 Spartalý'dan hatýrlarsýnýz) diyorum.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Rakip, askerleri her nereden býrakýrsa býraksýn (özellikle dev ki en sýk kullanýlan birim) teslalar onlarý kendine çekiyor. Askerler sýrasýyla koridordaki topa, okçu kulesine, diðer topa ve en son olarak dýþardaki teslaya yöneliyor. Tabi bu arada yaylý tuzaklar ve dev bombalar da görevlerini yerine getirmiþ oluyorlar. Böylelikle devlerden kurtulmuþ oluyoruz. Diðer askerleri de savunmanýn geri kalaný alýyor zaten. (Yine filmden alýntý yaparsak, Leonidas'ýn da dediði gibi: "O dar koridorda sayýlarýnýn hiçbir önemi yok") Koridorlar gayet iyi iþliyor yani.

Sizler de bu tür koridorlar oluþturarak rakibi köyünüzde ganimetten uzak istediðiniz yere yönlendirebilirsiniz.  Umarým yeni köy düzeni fikirlerine ilham olmuþumdur. Okuyan herkese teþekkür ederim.

« Son Düzenleme: 21 Aralýk 2014, Pazar - 18:39 Gönderen: Faray13 »

Faray13 'nin Mesajlarýný Beðenen 8 Kullanýcý: emre05 (28 Kasým 2014, Cuma - 23:15), BLacKxJacK (21 Kasým 2014, Cuma - 15:30), deve (19 Kasým 2014, Çarþamba - 05:26), asx6249 (05 Kasým 2014, Çarþamba - 22:34), Flesteen (05 Kasým 2014, Çarþamba - 12:08), ysnclk (24 Ekim 2014, Cuma - 18:08), muratkaya906 (15 Ekim 2014, Çarþamba - 00:56), smallers1 (15 Ekim 2014, Çarþamba - 00:44)