Gönderen Konu: Yeni Baþladým Yardým Edermisiniz !?  (Okunma sayýsý 1295 defa)

Çevrimdýþý honorOG

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • DEVVVV
  • COC Nick : honorOG
Yeni Baþladým Yardým Edermisiniz !?
« : 25 Ekim 2014, Cumartesi - 22:31 »
Merhaba arkadaþlar.Ben oyuna yeni baþladým öncelikle altýn ve iksir depolarýný yükselttim.Köy binam seviyem 4 toplarým ve okçu kulelerim 3.Altýn depolarým 4 iksir depolarým ise 3.Bundan sonra ilk neleri geliþtirmeliyim ve bende bulunan surlarý nasýl dizmeliyim gibi tüyolar verirseniz çok sevinirim. Teþekkür ederim ...

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Ynt: Yeni Baþladým Yardým Edermisiniz !?
« Yanýtla #1 : 26 Ekim 2014, Pazar - 00:07 »
Öncelikle hayýrlý olsun baya bir iþin var.Düzenli oynar isen 1 yýlda köyün güzel denebilecek seviyeye gelir.Yeni baslayanlara söylenebilecek en iyi tavsiyemiz bütün birimlerini (savunma,kýþla,kamp,duvar,askerler vs) son seviye yapýp yeni köy binasýna öyle geçiniz.Altýn ve iksirini korumaya çalýþ.Düzeni ise internetten bulabilirsin.Þuanda yenilirsen üzülme savunman daha geliþmedi.Savunmaya gelirsek sihirbaz,havan ve hava savunmalarýna öncelik ver.Ýleride dev ve þifacýlar ile baþýn aðrýyabilir.Kolay gelsin.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý 45cagdas45

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 122
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 18 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
Ynt: Yeni Baþladým Yardým Edermisiniz !?
« Yanýtla #2 : 29 Ekim 2014, Çarþamba - 20:51 »
oyunu bi açýcaksýn köy dümdüz oyundan soðuyabilirsin pes etme th9 olup biraz savunmalarý geliþtirene kadar %100 yýkýlma þansýn çok fazla o an býrakma hissi oluyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap toplamda 1 ay oyuna pek bakmayarak 13 ayda 115 lv oldum köy binasý th9 için herseyi fulledim th10 geçtim ve yeni birimlerimi kurdum yükseltiyorum... Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2014, Çarþamba - 20:53 Gönderen: 45cagdas45 »