Az önce 2 saldýrý attým. Ýlkinde duvarcýlar salak gibi köþelere koþtular. Ýkincisindede akýllý bi þekilde araya geçti. Ama içeri girmedi yine aralarý açtýlar þimdi ben içerisi için daha fazla mý duvarcý üretecem ?
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAz önce 2 saldýrý attým. Ýlkinde duvarcýlar salak gibi köþelere koþtular. Ýkincisindede akýllý bi þekilde araya geçti. Ama içeri girmedi yine aralarý açtýlar þimdi ben içerisi için daha fazla mý duvarcý üretecem ?býrakacaðýn yerleri akýllýca seç bu arada ben 2x yaptýðým için mecburen boþluða dalýyor.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapAz önce 2 saldýrý attým. Ýlkinde duvarcýlar salak gibi köþelere koþtular. Ýkincisindede akýllý bi þekilde araya geçti. Ama içeri girmedi yine aralarý açtýlar þimdi ben içerisi için daha fazla mý duvarcý üretecem ?býrakacaðýn yerleri akýllýca seç bu arada ben 2x yaptýðým için mecburen boþluða dalýyor.Senin köyü paylaþýr mýsýn ?