Gönderen Konu: Her Þeyiyle Full Olan TH7 Köyümden Ganimet Düzeni(Extra Kara iksir korumalý)  (Okunma sayýsý 2793 defa)

Çevrimdýþý Porthos

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : porthos
  • Klaným : MOTOR DELÝLERÝ
Merhaba arkadaþlar uzun bir emeðin sonucu her þeyiyle full olan TH7 köyümün, uzun süre kullandýðým ganimet düzenimi paylaþacaðým, çok faydasýný gördüm bu düzenin özellikle kara iksirimi çalabilen pek azdý depolarda birbirine uzak olduðundan bir taraftan giren diðer depolara ulaþamýyordu umarým sizde faydasýný görürsünüz.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Porthos 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: alper akagunduz (30 Ekim 2014, Perþembe - 18:43), onurhantstn (29 Ekim 2014, Çarþamba - 09:33), uzaya (28 Ekim 2014, Salý - 18:25)

Çevrimdýþý Kaiya1453

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 24
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Kaiya
Bende ayný köy düzenini kullanýyorum gerçekten 5 depodan 3 tane alan bile çýkmýyor þu zamana kadar %100 kaybetmedim bu düzenle Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ultrAslanOzZzY

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 28
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : OzZzY
  • Klaným : MUT
dostlar býsey soracagým suan bnm sevýyem 52 ve th7. bnm 3 iþçim var sýz 4. iþçiyi yaný 1000 taþý topladýnýz mý satýn mý aldýnýz _? býde kara iksir kasmanýn yolu nedýr yardýmcý olursanýz sevýnýrým kolay gele Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bu arada guzel savunma deneyecegým mutlaka Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ultrAslanOzZzY 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: hulkkatil (08 Ocak 2015, Perþembe - 19:59)

Çevrimdýþý Porthos

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 13
  • Rep Puaný : 3
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    8 Kere Beðenildi
  • COC Nick : porthos
  • Klaným : MOTOR DELÝLERÝ
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
dostlar býsey soracagým suan bnm sevýyem 52 ve th7. bnm 3 iþçim var sýz 4. iþçiyi yaný 1000 taþý topladýnýz mý satýn mý aldýnýz _? býde kara iksir kasmanýn yolu nedýr yardýmcý olursanýz sevýnýrým kolay gele Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bu arada guzel savunma deneyecegým mutlaka Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Merhabalar, öncelikle 4.iþçi almak için para yatýrmanýza gerek yok ben oyun baþýndan beri 1 taþ bile harcamadým diyebilirim hemen hemen zaten görevleri yaparak göreceksiniz 4.iþçi almak gayet kolay Kristal lige çýk görevi muhtaç arkadaþ, klan savaþlarýnda 150 yýldýz topla gibi görevleri yaparak sizde alabilirsiniz, 5. iþçiye gelince o tam bir sabýr iþi ben para ile aldým son iþçimi.

Ben çoðu kara iksiri 3 þimþek büyüsü yapýp 1000+ gösteren kara iksir depolarýna attým tabi özellikle altýn 2 de depolarý neredeyse 2000 gösteren rakipler bulunca neredeyse 1k kara iksir kasýyordum böyle, onun dýþýnda dev, okçu, barbar, duvar kýrýcý kombinleriyle girebileceðiniz kara iksiri olan köylere girebilirsiniz.Burada önemli olan 1k kara iksiri olup 50k altýn 50k iksir gösteriyorsa yinede dalmak, çünkü tek bir amaca odaklanmalýsýnýz.