Selamýnaleyküm arkadaþlar. Ýsmim Furkan, yaþým 18. Beyler, abiler-ablalar, yetkililer benim bir sorum olacak, gmail hesabýma kayýtlý çok güzel bir köyüm vardý. Bayaðý bir emek verdim, aylarým gitti o köye. Daha sonra gmaili sildim, baþka bir gmaile aktardým. Aktardýðýmý sanmýþým.. Telefonumun þarj soketi arýzalandý, garantiye yolladým. Geldiðinde telefon formatlanmýþtý. Coc'u tekrar indirdiðimde sýfýrdan bir köy kurmak zorunda kaldým. Ama ben köyümü özledim :/ Köyümün nikini tam olarak atabilirim, girip çýktýðým klaný-klanlarýn isimlerini yazabilirim(deðiþtirdilerse veya klanlar silindiyse, eski isimlerini yazmýþ olucam dolayýsýyla). Eski gmailimi hatýrlýyorum ama google dan tamamiyle sildim, aktardýðýmý sandýðým gmailide biliyorum hatta haflatardýr boþ boþ deniyorum olmaacaðýný bile bile. Bana bunun çözülüp çözülemeyeceðini söyler misiniz? Bu arada, aktardýðýmý sandýðým gmail ile aylar önce hesaba girerken "hoþ geldiniz" diyerek gmaili açýyordu-oyuna girerken-. Durum bu. Köyüm hala biryerlede boþ boþ duruyor ve beni bekliyor.. Yardýmcý olursanýz sevinirim, iyi geceler þimdiden teþekkürler.