Gönderen Konu: Clash of Clans en iyi hangi cihazda oynanýr ? (2 Yýllýk tecrübeme dayanaraktan)  (Okunma sayýsý 5815 defa)

Çevrimdýþý Xaiman

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 38
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : xai
  • Klaným : Heaven
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
34 Yasindayim Meslegim geregi surekli bilgisayar basindayim. (Webdizayn) Meslektas arkadaslar oyunu cok oynuyorlardi. stres sikinti atmak icin oyun birebir dediler.  sonra bi basladik telefon hasat oldu askeri kamb dolunca hurra oyuna daliyoruz.. Ayrica Oyun icin Tablet (lenevo) aldim 220 Franga telefondayken cok kasiyordu. takilma ve batarya sisdi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap tabletin faydasi sarjin daha uzun sureli gitmesi klan savasinda koyun ortasina soyle bi tik atinca saldirabilecegin alan cok net bi sekilde gorebilmen koyde acik vs varsa bi okcu ile yoklama vs 4 ay gibi kisa surede koyu fulledim. suan 9 dayim butun duvarlar bitti silahlari gelistiriyorum telefonla oynarken musteri yada biri aradiginda yalan oluyordu saldiri Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Furkan üstad senin kadar Profosyonel degilim kendimce birseyler karalayayim dedim.. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Est. Bizde profesyonel deðiliz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Gelgelelim oyuna telefonda baþlayýp sonra tablete geçiliyorsa yok, daha býrakman zor oyunu. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
aynen gelisdikce buyuk sikinti oluyor surekli duzen yapiyorsun ideal duzeni ve rakibine gore ideal asker hazirlamak buyuk sikinti.. 9 icin saglam duzen bulamadim bi sekilde 2 yildiz veriyoruz.. ha buarada gecen gece alman kanalini izliyordum prejeksiyon cihazindan oyunu nasil oynuyacagini anlatiyolardi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap tv kanallari bile bu ise el atmis durumda..

Çevrimdýþý femreyildiz

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 61
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • BEACH CLUB
  • 13 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bozkurt
  • Klaným : BEACH CLUB
samsung galaxy s3 ve pcde oynuyorum s3 de oynamasý keyifli gerçekten pcdede kupa kasmasý çok rahat Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap telde oynarken sürekli telefonu uçuþ modunu alýyorum arýyan vs. oluyor savaþlarým yalan oluyor daha önce çok baþýma geldi arkadaþ klan savaþýndayken aradý askerleri vs. yarým atabildim meþgule attým aramayý oyundan çýkmýþtý bile Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap