Gönderen Konu: Klan savunma düzenine boþluk kalmayacak þekilde düzenledim, nereden saldýracak?  (Okunma sayýsý 1565 defa)

Çevrimdýþý Godwithuse

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Muratti
  • Klaným : Mokoko
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap , Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Klan savunma düzenini boþluk kalmayacak þekilde düzenledim. nereden ve nasýl saldýracak fotoðraflarda gördüðünüz gibi, hiç boþluk kalmayacak þekilde düzenledim, bana saldýracak kiþi nasýl saldýracak?

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Bana göre en saçma düzenler budur.Saldýran kiþi en kenardan yine asker býrakabilir onun açýsýndan bir sorun olmaz.Bende güzelce efendice bir düzen bul ve onu yap.Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 20 Þubat 2015, Cuma - 12:50 Gönderen: VÝCTORY »

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

Çevrimdýþý Godwithuse

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Muratti
  • Klaným : Mokoko
Bu düzeni göstermek amaçlý yaptým, normal düzenim bu deðil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Thebingbang

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 78
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Bugünü hak ederek yaþa ki; Yarýn dünü düþünme.
  • 20 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ThanaToS
  • Klaným : B.E.S. Empire
Çimenlerden saldýrýrlar kardeþim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kötü biri olduðumu söyleyenlerin hepsi. Sahip olduðum iyi niyetlerimin katilleriydi.