Gönderen Konu: Gems alýmýnda Ýtunes hatasý  (Okunma sayýsý 2109 defa)

Çevrimdýþý wolfsrain06

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Wolfsrain06
Gems alýmýnda Ýtunes hatasý
« : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 22:59 »
Arkadaslar merhaba herkese ýyý aksamlar bi sorunum var yardýmcý olabilirseniz sevinirim.Ýphone 4 te oynuyordum  iphone 5 e gectým bugun itunes hediye kart  yükledim hesaba oyun içerisinde gems almaya calýsýyorum fakat itunes destek yerine yönlendiriyor, orayada destek basvurusunda bulundum fakat hiçbir deðiþiklik olmadý...Diðer teldeki oyunun sorun yaratacagýný dusunerek oyunu sildim game center yerýnden cýkýs yaptým fakat oyuna gene beným hesabýmdan giriþ yapýlýyor anlamadým ne yapmam gerektigini ordan oyun kayýtýný nasýl silerim? diðer konularada baktým hepsýný uyguladým fakat çözüm bulamadým.Yardýmcý olursanýz sevýnýrým...

« Son Düzenleme: 29 Nisan 2013, Pazartesi - 23:02 Gönderen: wolfsrain06 »

Çevrimdýþý o2d

• At Terbiyecisi
  • 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 335
  • Rep Puaný : 20
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 112 Mesajý Toplam
    302 Kere Beðenildi
  • COC Nick : O2d
  • Klaným : 1923TÜRK
Ynt: Gems alýmýnda Ýtunes hatasý
« Yanýtla #1 : 30 Nisan 2013, Salý - 08:48 »
oyunla ilgili bilgilerin eski cihazinizdan tamamen kalkmasini istiyorsaniz, cihazi pc ye baglayip itunes yardimiyla cihaza reset atmak gerekecektir. Oyunu cihazdan silmek yeterli olmayacaktir.

Tas almayla ilgili sorununuz daha once forumda soruldu, cevaplandi ve cozuldu. Itunes a yardim istemek amacli mail attiginiz da birakin cevap vermemeyi, olaganustu bir sekilde ilgilenip sorunu cozuyorlar. Gonderdigim linkte yazilanlari takip edin sorununuz cozulecektir.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2013, Salý - 09:00 Gönderen: o2d »

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

o2d 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: TReeArms (01 Mayýs 2013, Çarþamba - 18:38)

Çevrimdýþý wolfsrain06

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Wolfsrain06
Ynt: Gems alýmýnda Ýtunes hatasý
« Yanýtla #2 : 01 Mayýs 2013, Çarþamba - 13:42 »
hallettim arkadasým tesekkur ederim..