Gönderen Konu: Ganimet Korumalý Süper Köy Düzeni 2 !!  (Okunma sayýsý 1867 defa)

Çevrimdýþý Metin41

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 70
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • ANATOLIA klanýna bekleriz :))
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Metin
  • Klaným : ANATOLIA
Ganimet Korumalý Süper Köy Düzeni 2 !!
« : 25 Þubat 2015, Çarþamba - 17:31 »
Merhaba arkadaþlar.. Ben ANATOLIA klanýndan Metin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Uzun süredir köy binam 7. seviye 1 ay içerisinde köy binamý 8. seviye yapmayý düþünüyorum þimdiden bir köy düzeni hazýrladým.. Sizce nasýl ? Lütfen düþünceleriniz ve önerilerinizi benimle paylaþýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Not: Hava savunmasýnýn yanýnda duvarlar vardýr yanlýþlýkla fotoðrafý alýrken hava savunmasýna bastýðým için duvarlar yok gibi görünmüþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Önceki Konu Linkim; Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hangisi daha iyi belirtirseniz sevinirim.. Diðer düzen önceki konu linkinde   Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý sonsuzadek551

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 120
  • Clash of Clans
  • 20 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ~Laziko61~
  • Klaným : The_Blacklist
Ynt: Ganimet Korumalý Süper Köy Düzeni 2 !!
« Yanýtla #1 : 25 Þubat 2015, Çarþamba - 23:54 »
Bu düzen bence süper deðil kötü.Bütün depolar birbirine yakýn benim 8.seviye köy binam var her þeyim full þifacý kullanmadýðým için dokunmadým.Bana hep 9.seviye köy binasý dalýyor okçu kraliçe genellikle oluyor.Depolar dip dibe olunca hepsini silip süpürüyor.Bu düzeni beðenmedim.Ýlk attýðýn düzende buna dahil.

Çevrimdýþý Metin41

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 26 Þubat 2015, Perþembe - 13:53 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu düzen bence süper deðil kötü.Bütün depolar birbirine yakýn benim 8.seviye köy binam var her þeyim full þifacý kullanmadýðým için dokunmadým.Bana hep 9.seviye köy binasý dalýyor okçu kraliçe genellikle oluyor.Depolar dip dibe olunca hepsini silip süpürüyor.Bu düzeni beðenmedim.Ýlk attýðýn düzende buna dahil.
Olsun yinede vakit ayýrýp yorum yaptýðýn için teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Metin41

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 5 Mesajý Toplam
    6 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 26 Þubat 2015, Perþembe - 22:11 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Dediklerini göz önünde bulundurarak yeni bir düzen yaptým Ganimet Korumalý Süper Köy Düzeni 3 Depolar ayrý yerlerde Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý sonsuzadek551

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 120
  • Clash of Clans
  • 20 Mesajý Toplam
    22 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ~Laziko61~
  • Klaným : The_Blacklist
« Yanýtla #4 : 27 Þubat 2015, Cuma - 23:21 »
Rica ederim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap