Gönderen Konu: Saldiri simulatoru hakkinda  (Okunma sayýsý 15608 defa)

Çevrimdýþý huzzytem

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 30
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    11 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HUZZY
  • Klaným : INFLAMES
Saldiri simulatoru hakkinda
« : 20 Mayýs 2014, Salý - 06:05 »
Arkadaslar ozellikle youtube videolarinda da sikca karsimiza cikan atak simulasyonlari var. Amacik hack veya o tarz bisey degil ama oyunumu gelistirmek icin ayni koye ordumu harcamadan defalarca saldirabilmek istiyorum. Veya takim arkadaslarimiza saldirabilsek ne güzen olurdu. Youtube de imodgame diye cydia tabanli bir uygulamaya rastladim bununla birlikte herhangi bir kisiyi ziyaret ederek saldiri yapabiliyorsunuz ama savastan ciktiginizda yine hersey eski haline donuyor. Ki bu uygulamanin da güvenligi hakkinda süphelerim var ve gercekten ise yarar mi bir fikrim yok sonucta online serverlere baglanilmasi gerekiyor ve isin icinde kale askerleri denen bir olay var:). Bu konuda bana yardimci olabilecek var mi?

huzzytem 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: hepserkan (06 Mart 2015, Cuma - 20:20), mmcflk (16 Temmuz 2014, Çarþamba - 22:17)

Çevrimdýþý OnurDemirbilek

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 18
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DarkEjder
Ynt: Saldiri simulatoru hakkinda
« Yanýtla #1 : 20 Mayýs 2014, Salý - 06:18 »
Daha düzgün bir anlatým ile yardým istersen kardeþim yardýmcý olabilecek kiþiler ortaya çýkar Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Gece vakti herkes uyuyordur, veyahutta uykulu gözlerle okuyordur yazdýklarýný benim gibi ^_^ (Elinde sigara | kola > Best FM Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ) Daha iyi anlatýrsan yardýmcý olabiliriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ýyi forumlar.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Ýmzamý beðendim :3

Çevrimdýþý huzzytem

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 30
  • Clash of Clans
  • 7 Mesajý Toplam
    11 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HUZZY
  • Klaným : INFLAMES
« Yanýtla #2 : 29 Mayýs 2014, Perþembe - 17:41 »
valla anlatimim gayet acik kardesim imla hatalarini demiosun insallah:). Linkleri yollamaya gerek duymadim zaten bilenin ihtiyaci olmaz diye.

ayriyetten merak edip deneyip burada paylasmak isteyenler icin youtube arama cubuguna imodgame yazinca bir cydia uygulamasi cikio bu tarz saldiri yapabilecegimiz ayrica koy aratirken ganimet limiti koyulabiliyor ama ne kadar gercek ve guvenli bilmiyorum...

huzzytem 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: hepserkan (06 Mart 2015, Cuma - 20:20), TReeArms (06 Ekim 2014, Pazartesi - 18:03)

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
« Yanýtla #3 : 31 Mayýs 2014, Cumartesi - 07:46 »
Oyun içerisinde herhangi bir oyun simulatörü yok. Eðer olurda birgün saldýrý simulatörü eklenirse oyuna, onu sadece kendi köyün üzerinde kullanabilirsin. Sanmýyorum ki rakip köy üzerinde deneme yaptýrsýnlar sana. OnurDemirbilek arkadaþ haklý pek açýklayýcý yazmamýþsýn.

Çevrimdýþý GamexMert

• 37.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 127
  • Durumum:
  • Gamex ;) Hedef: 1923TÜRK
  • 10 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Gamex
  • Klaným : Vizkozite
« Yanýtla #4 : 01 Haziran 2014, Pazar - 02:40 »
Birazdan Açýklayýcý lütfen..

Çevrimdýþý kelem9

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mert
  • Klaným : Etical
« Yanýtla #5 : 06 Ekim 2014, Pazartesi - 12:03 »
Ýmodgame isimli bir program sayesinde bunu yapabilirsin fakat sana tavsiyem bu programý kullanmaman. Çünkü simule savaþtan sonra telefonun kitleniyor ve açýp tekrar'dan oyna girmen gerekiyor. Bu programýn güvenilirliði ne kadar fazladýr bilemem.

Çevrimdýþý uchihali

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 322
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 75 Mesajý Toplam
    93 Kere Beðenildi
  • COC Nick : uchihali
« Yanýtla #6 : 06 Ekim 2014, Pazartesi - 17:25 »
Bende böyle legal bir program olsun isterdim.Ýnsan maliyetsiz tecrube kazanmak istiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

uchihali 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: kelem9 (06 Ekim 2014, Pazartesi - 18:13)

Çevrimdýþý kelem9

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mert
  • Klaným : Etical
« Yanýtla #7 : 06 Ekim 2014, Pazartesi - 18:14 »
Bende böyle legal bir program olsun isterdim.Ýnsan maliyetsiz tecrube kazanmak istiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çok haklýsýn keþke olsa böylece kendimizi bile geliþtirebiliriz bu þekilde ama ne yazýk ki

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout
« Yanýtla #8 : 06 Ekim 2014, Pazartesi - 18:17 »
imodgame yada xxzhou var arkadaþlarýn dahil ziyaret ettiðin kiþilere,clan savaþlarýnda deneme amacýyla saldýracaðýn kiþiye dalabiliyorsun saldýrý bittiðinde oyun kapanýyor ve askerlerin gitmiyor ama legal olduðunu sanmýyorum bu programýn. Ek bir program sonuçta root filan gerekiyor.

mantalica 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: elgiz07 (18 Mart 2015, Çarþamba - 00:49), kelem9 (06 Ekim 2014, Pazartesi - 18:22)

Çevrimdýþý hepserkan

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 06 Mart 2015, Cuma - 20:17 »
Yav arkadaþ anlamýyorum. huzzytem nickli arkadaþ bir soru sormuþ. Soru 10 yaþ üzeri ilkokul mezunu birinin bile anlayabileceði bir soru. Adama yazmýþlar ki daha açýklayýcý lütfen diye. Yazýk ya önüne gelen yazý yazýyor cevabý bilmiyorum diyen yok.

Gayet açýk bir soru sormuþ adam.
Atak simulasyonu varmý diye ve eklemiþ hack vs olmasýn diye. þimdi acaba simulasyon ne demek bilmiyorsanýz bu soranýn deðil sizin cahilliðiniz. Adam istiyor ki 10 okcu 10 barbar la tasarladýðým, tasarlayacaðým ya da oyunda mevcut koylerin kopyasýný alarak defalarca saldýrý denemesi yapabileceðim bir program vs varmý. Vay arkadaþ neydiniz ya.

hepserkan 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Legend Legolas (30 Mart 2015, Pazartesi - 11:52), trigger (26 Mart 2015, Perþembe - 19:34)

Çevrimdýþý dostumsun

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : worldwar
  • Klaným : TurkishPower
« Yanýtla #10 : 27 Mart 2015, Cuma - 12:58 »
xmodegames var. sandbox attack yapmaný saðlýyor. telefonun yada tabletinin rootlu olmasý gerekiyor programý kurabilmek için. ataðý yaptýðýnda oyundan çýkýyor. tekrar oyuna girdiðinde hiç saldýrmamýþ gibi devam ediyosun.

The world is not enough...

dostumsun 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: hepserkan (31 Mart 2015, Salý - 15:56)