Gönderen Konu: 48 saat erisime kapatýldý  (Okunma sayýsý 1712 defa)

Çevrimdýþý furkan7mi7

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : EmRe
  • Klaným : Yok
48 saat erisime kapatýldý
« : 16 Mayýs 2015, Cumartesi - 21:58 »
Öncelikle selamýn aleyküm arkadaþlar. Bugun sabah 08:00 da oyuna girmeye çalýþtýðýmda Güvenlik nedenleri ile hesabýn 48 saat eriþime kapalý olacak diye bir uyarý geldi karþýma. Clash of Clans'a isim deðiþtirmemi baþkasý kullanmýþ türünden bir mesaj atmýþtým ve sonradan bana birkaç soru sordu isim deðiþtirmeyle ilgili sabah girdiðimde ise yukarýda yazdýðým uyarý geldi karþýma. acaba 48 saat geçince hesap otomatik açýlacak mý yoksa bir kaç soru sorulup mu açýlacak? ben hesabý ne zaman açtým , kurdum vb. hiçbir sorularý bilmiyorum tamamen eðlence amaçlý açmýþtým hesabý ve zamanla oyuna baðlandým... yani kýsacasý hesabýn hiçbir bilgisini hatýrlamýyorum. acaba 48 saat geçince hesap otomatik açýlýr mý yoksa hesabýn açýlmasý için sorular mý sorulur? yardým istiyorum þimdiden yardým edenlerden ve etmeyenlerden Allah razý olsun. TEÞEKKÜRLER

« Son Düzenleme: 17 Mayýs 2015, Pazar - 00:27 Gönderen: ÞEHZADEBEYÝ »

Çevrimdýþý furkan7mi7

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Ynt: ARKADAÞLAR ALLAH RIZA ÝÇÝN BÝR BAKIN YA
« Yanýtla #1 : 16 Mayýs 2015, Cumartesi - 22:26 »
Cevap vericek bi Allah'ýn kulu yok mu ya  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ?

Çevrimdýþý CRUEL

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 10
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 16 Mayýs 2015, Cumartesi - 23:10 »
48 saatý beklemek en iyisi yapacak biþey yok eðer oyuna baþladýðýn tarihi gem aldýysan makbuzlarý varsa elinde açabilirsin yoksa bekleyeceksin ayrýca lütfen oyun vs için allahýn ismini kullanmayýn bu tür sorularda

Çevrimdýþý furkan7mi7

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 16 Mayýs 2015, Cumartesi - 23:22 »
Anladým demek istediðini fakat 48 saat sonra hesabýmý açmak için sorularý mý yanýtlamam gerek

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: 48 saat erisime kapatýldý
« Yanýtla #4 : 17 Mayýs 2015, Pazar - 00:29 »
Bilindiði uzere isim deðiþikliði yeni bir uygulama, bu yüzden bu konuda pek bir bilgimiiz yok, surenin bitmesini bekleyin lutfen.