Gönderen Konu: Gamecenter'a Baðlanma Sorunu  (Okunma sayýsý 1754 defa)

Çevrimdýþý Elfangor

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Gamecenter'a Baðlanma Sorunu
« : 11 Nisan 2015, Cumartesi - 19:07 »
Arkadaþlar çok garip ve uzun bir sorunum var.
Þimdi benim gmail e kayýtlý android telefonda bir köyüm var. aktif olarak kullandýðým köyüm.
telefonumu deðiþtirdim ve abimin iphone 'unu kullanmaya baþladým. bu iphone'da abimin gamecenter hesabýyla clash of clans oynanmýþ ve köy 4. seviyeyi aþmýþ.o yüzden kod ile köyümü ios'a taþýyamýyorum. 4. seviye üzeri köylerde taþýnamaz diye bi hata veriyor. ben bu iphone'da farklý bir gamecenter ile oyunu tekrar yükledim ama yine telefondaki köyü açýyor ve köyün hangi gamecenter'da olduðunu göremiyorum, ayarlar kýsmýnda ilerlemeni korumak için gamecenter ile giriþ yap yazýyor. ama köye hangi gamecenter la girersem gireyim yukarýda girdiðim hesabýn nicki çýkýyor "tekrar hoþgeldin x" diye.
þimdi abimin yeni aldðý telefona clash of clans kurdum, yeni bir köy kurdum sürekli eski köy yüklensin mi diye soruyor( 4. seviyeyi aþmýþ dediðim köy) hayýr diyorum ve sonra android deki köyümü kodla bu yeni köye aktarmaya çalýþýyorum. bu seferde yeni açýlan köy bir gamecenter'a baðlanmamýþ diyor.
iþin içinden çýkamadým ama yapmak istediðim anroiddeki köyümü elimdeki iphone'a aktarmak .
lütfen fikirleri olan yardým etsin arkadaþlar.

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)
Ynt: Gamecenter'a Baðlanma Sorunu
« Yanýtla #1 : 15 Mayýs 2015, Cuma - 17:09 »
bir köy bir hesaba kayýt edilir ve o hesapla geri açýlýr .

Admin 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Þevket Taner (07 Temmuz 2016, Perþembe - 23:43)