Gönderen Konu: AYNI GAMECENTER HESABIYLA AYRI TELEFONLARLA AÇILAN 2 FARKLI KÖY  (Okunma sayýsý 1274 defa)

Çevrimdýþý okanko

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Jonsnow
  • Klaným : HUNS
AYNI GAMECENTER HESABIYLA AYRI TELEFONLARLA AÇILAN 2 FARKLI KÖY
« : 13 Mayýs 2015, Çarþamba - 10:47 »
Öncelikle merhaba oyuna telefonumu kullandýðýmdan beri hep ayný gamecenter yani apptore kimliðimi kullanýyorum.
Kuzenim benden Clash Of clansý indirmek için benden appstore kimliðimi istedi.Oyunu indirdi ve oynamaya baþladý aradan 1 hafta geçtikten sonra kendi telefonuma ben idirdim neyse oyuna baþladým.Oyuna baþladýktan sonra kuzenim oyunu ilk indirdiði için hep xxx adlý köy yüklensinmi diye soruyordu.Bende sürekli hayýr diyerek kendi köyümde oynamaya devam ediyordum.Ýlerleyen zamanlar telefonUmu deðiþtirdim yine Ýphone aldým.Ama gamecenter hesabýyla giriþ yaptýðým zaman ilk indirilen kuzenimin hesabý olduðu için direk onun hesabý açýlýyor.
Sormak istediðim soru ise ben kendi hesabýmý nasýl alabilirim,anlamanýz için biraz uzun yazdým yardýmcý olabilirseniz sevinirim.Desteðe falan yaz demeyin yazdým böyle bir kullanýcý köy var zaten diyo ama açýlmýyor köyüm.
ÞÝMDÝDEN YARDIMLARINIZ ÝÇÝN TEÞEKKÜR EDERÝM.

okanko 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: caner34 (17 Mayýs 2015, Pazar - 15:40)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
Ynt: AYNI GAMECENTER HESABIYLA AYRI TELEFONLARLA AÇILAN 2 FARKLI KÖY
« Yanýtla #1 : 14 Mayýs 2015, Perþembe - 15:51 »
bununla ilgili olarak supercellden baþkasý size yardým edemez, bir arkadaþýmýzýnda baþýna aynýsý geldi yardýmcý oldular köyünü geri aldý, bu konuda bizim yapacaðýmýz birþey yok malesef.

ÞEHZADEBEYÝ 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: okanko (16 Mayýs 2015, Cumartesi - 15:19)